Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Huí dijous 17 el primer acte del programa Oportunitats UE de Bétera, participen 50 joves


  •  Aquest dijous 17 a partir de les 17:15h donarà inici amb una jornada que se centra en les oportunitats de formació i ocupabilitat a la joventut beterana.
  •  En aquestes jornades també participen empresaris locals que donaran a conéixer la seua experiència als més joves de Bétera.

 

El Consistori beterà ja està preparant la primera jornada del programa Oportunitats UE que tindrà lloc aquest mateix dijous dia 17 i en la qual participaran 50 joves de Bétera que els permetrà conéixer en profunditat el món laboral i les oportunitats que Europa ofereix a la joventut.

"Que Bétera encapçale un projecte d'aquest tipus és una gran oportunitat per als nostres joves. El nostre objectiu és millorar les seues expectatives laborals, acostar-los Europa i oferir-los una visió de futur que va de l'àmbit local a l'europeu", ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquest projecte ha sigut possible després que l'Ajuntament de Bétera haja rebut una subvenció europea per a posar en contacte als més joves del municipi amb empresaris i treballadors a fi d'oferir-los una àmplia visió de les diverses oportunitats laborals existents tant a nivell local com europeu.

En aqueixa línia la regidora de Joventut, María Segura, ha destacat "l'objectiu d'aquest programa és sumar esforços amb Europa perquè els nostres joves milloren les seues capacitats i oportunitats en el món laboral i adquirisquen, així, coneixements i habilitats per al seu desenvolupament professional en l'àmbit europeu".

 

Activitats del projecte

Aquestes Activitats de Participació Juvenil, que s'emmarquen en el Programa Erasmus+, també promouen, impulsen i faciliten la participació dels joves en la vida democràtica d'Europa a nivell local, regional, nacional i europeu. Per això, el projecte té quatre etapes al llarg dels pròxims mesos: planificació, preparació, execució i seguiment.

Aquest dijous 17 de febrer, es desenvoluparà la primera activitat "Oportunitats de Formació i Ocupabilitat", que comptarà amb la participació de joves de Bétera entre els 14 i els 25 anys així com amb experts en formació, Unió Europea i empresaris locals i regionals que donaran a conéixer de prop el món laboral oferint una nova perspectiva del futur professional.

Al març, en concret el dia 24, tindrà lloc una nova jornada. Baix el títol "Casos d'Èxit i Experiències Personals" els joves de Bétera tindran l'oportunitat de conéixer en primera persona les experiències viscudes i reeixides d'empresaris i joves emprenedors , compartint aqueixes vivències i acostant-les d'una manera més personal als joves.

El 15 de setembre, Bétera també acollirà la jornada "Compartint Experiències" on els participants tindran l'oportunitat de compartir les seues experiències i conclusions d'aquest projecte amb la resta de la joventut de Bétera, involucrant a altres joves i animant-los a ser part activa d'aquest projecte europeu.

Al seu torn, i tal com afirma María Segura, "a aquestes jornades cal afegir la jornada que se celebrarà a Brussel·les". "Oportunitats Internacionals" es basa en una visita a la capital europea del grup de joves participants per a poder conéixer, a través d'experiències personals i d'empreses internacionals, les oportunitats laborals que existeixen a l'estranger per a joves, especialment en l'àmbit de la Unió Europea. Així mateix, la visita a les principals institucions europees amb seu a Brussel·les afavorirà la integració europea en la joventut del municipi.

"Amb aquest projecte volem capacitar als nostres joves perquè responguen als desafiaments laborals que se'ls plantegen al llarg de la seua vida professional. Des de l'administració local treballem per a impulsar iniciatives que ajuden la nostra joventut a traure el seu potencial i talent", ha finalitzat Elia Verdevío.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon