Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El grup Scout Tatanka visibilitzat en una exposició de Sabjove de Sant Antoni de Benaixeve


La inauguració tindrà lloc demà, 22 de febrer, a les 18.30 hores. L'exposició estarà oberta al públic fins al dissabte 26 de febrer i oferirà als seus visitants un recorregut per la història d'aquesta agrupació, que fomenta l'animació i la participació juvenil.

L'exposició romandrà oberta al públic des del dimarts 22 al dissabte 26 de febrer

Sabjove ofereix, dins de la seua programació d'activitats, una exposició sobre l'agrupació Scout de Sant Antoni de Benaixeve, el grup “Tatanka”. Els scouts celebren el seu 11é aniversari coincidint amb la commemoració del Dia del Fundador, i per això presenten una exposició sobre la seua trajectòria que es podrà visitar a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78).

El Dia del Fundador, en el món scout, se celebra cada 22 de febrer i es commemora per a aprendre i reflexionar sobre la pertinença a aquest moviment internacional.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon