Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Vilamarxant busca fotos o testimoniatges de les treballadores de la fàbrica tèxtil Lois, on van treballar moltes persones del municipi


L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Igualtat, ha iniciat una campanya per a recuperar documentació i imatges de l'antiga fàbrica tèxtil Lois en la qual van treballar una gran quantitat de veïns i veïnes de la localitat.
L'objectiu d'este projecte és fer un estudi i una exposició amb tota la documentació que es recupere gràcies a la col·laboració ciutadana.

Fotografies, imatges, documents, arxius, testimoniatges, arxius… Tota la informació serà de gran suport per a crear un estudi i una mostra de tot el que va esdevindre en esta fàbrica tèxtil de gran importància per a Vilamarxant.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :