Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Riba-roja repren les activitats del 'Programa del Major' amb l'aplicació de totes les mesures anticovid-19


L'Ajuntament de Riba-roja, a través de la regidoria de Drets Socials i Majors, ha représ, amb totes les garanties de seguretat gràcies a l'aplicació dels protocols anticovid-19, les activitats del 'Programa del Major', suspeses amb motiu de les festes nadalenques.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir diverses activitats tant físiques com cognitives a persones majors de 55 anys de la localitat com a mitjà per a aconseguir una plenitud física i social i redundar en el seu benestar psicològic.

Les activitats esportives i cognitives del 'Programa del Major' es van posar en marxa pel consistori de Riba-roja a l'octubre de 2020, i ja van nàixer adaptades a les necessitats marcades per l'escenari de la Covid-19, amb l'aplicació dels grups bambolla, la distància de seguretat i l'ús de gel i màscara.

En concret, es contemplen activitats com a gimnàstica activa i passiva, ball, zumba gold, taller de memòria, de fotografia, de dibuix i pintura i d'aplicacions mòbils. Respecte a l'horari en el qual s'impartiran aquestes classes i el lloc continuen sent els mateixos: per a les físiques el pavelló municipal, ja habilitat per a això en el seu moment, en horari de 9.30 a 10.30 hores i, per a les cognitives, el centre social, també en horari matutí.

Per part seua, l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha indicat que "reprendre les activitats d'aquest programa és important per als nostres majors, ja que els ajuda a tindre una bona salut física i psíquica, sobretot en aquests temps de pandèmia".

Finalment, les persones interessades a apuntar-se a aquestes activitats del 'Programa del Major' pot fer-ho en l'Àrea del Major de l'Ajuntament de la localitat

.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :