Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

L'Eliana va destinar en 2021 més de 800.000 euros a millores en el Poliesportiu


L'Ajuntament ha executat diverses obres de condicionament en pràcticament totes les seves instal·lacions esportives.

El Poliesportiu Municipal de l'Eliana ha sofert, des de finals de 2020 i durant tot l'any 2021, la major transformació de la seva història gràcies a la inversió de l'Ajuntament en diverses obres de millora i manteniment de les seves instal·lacions, que han ascendit a més de 800.000 euros. Tot això amb l'objectiu d'adequar els seus prop de 15.000 metres quadrats de superfície a les necessitats reals i millorar el servei que presta, cada dia, a les 6.000 persones usuàries a través de les seves 14 escoles esportives, 11 clubs federats i l'oferta d'un total de 18 disciplines esportives.

Sens dubte la transformació més important ha estat la del Camp de Futbol 11. Gràcies a una subvenció de 298.200 euros de la Diputació de València s'ha substituït la gespa artificial professional, així com la coberta de tribuna i les graderies, les banquetes, banderoles de córner i porteries. Per a completar la inversió el Consistori ha destinat altres 24.200 euros a la instal·lació d'un vídeo-marcador electrònic per als partits.

Una altra de les grans inversions s'ha centrat en els més de 3.000 m² que sumen les cinc pistes de tennis del Poliesportiu. Amb un import total de 49.700 euros s'ha restaurat el paviment per a millorar les prestacions que ofereixen les àrees de joc, així com dut a terme tasques de neteja, escatat i diamantat de la superfície, pintura o senyalització de les línies de joc.

El tancament de la pista multideportiva (patinatge artístic, futbol sala, handbol, bàsquet) amb lona i raspat i pintat del sòl ha suposat una inversió de 96.000 euros, als quals se sumen 3.400 euros de la reparació de canastres i el poliment del sòl, que s'executarà en aquest any 2022, per un import de 11.700 euros.

Les obres d'insonorització i ventilació de les sales multiusos de la planta baixa del pavelló central, que es van iniciar a la fi de 2020, van ascendir a 84.500 euros. A més, l'Ajuntament ha reparat la coberta del pavelló amb 38.500 euros, ha substituït les antigues canastres per unes abatibles que han ascendit a 35.000 euros i s'ha substituït, en 2021, el parquet de la pista. Per la seva part el pavelló auxiliar, amb una inversió de 36.700 euros, ha substituït el seu antic sòl de linòleum per parquet.

Mentrestant, els amants de la pilota valenciana han gaudit ja durant aquest passat any d'un trinquet amb la coberta reparada, en la qual es van invertir 12.000 euros. La mateixa quantitat es va destinar a la nova pintura de la instal·lació esportiva i a la de la pista de galotxa .

Entretant, la pista de vóley es va millorar amb 8.500 euros destinats al seu tancament i amb altres 10.700 euros per a la renovació de les seves graderies. El frontó també va recobrar la seva esplendor gràcies a la nova pintura que va ascendir a 2.800 euros.

A més de totes aquestes actuacions en 2021 s'ha executat una rampa d'accés al magatzem de la pista d'atletisme per un import de 38.600 euros, als quals se sumen altres 24.000 destinats a la reparació de closos del Poliesportiu i altres 15.000 per a l'adequació de les instal·lacions.

La Regidoria d'Esports va destinar, addicionalment, altres 14.000 euros a nou equipament esportiu, del pressupost de 2020, per a la substitució del tatami de karate i la moqueta de gimnàstica rítmica.

Tal com ha recordat l'edil d'Esports, Concha Montaner, aquesta ha suposat la major inversió pública des de la construcció del Poliesportiu, la qual cosa dóna compte de l'enorme aposta d'aquest Ajuntament per l'esport. A més, ha recordat, en 2021 la zona esportiva dels Taules ha millorat també amb la creació del parc de Calistenia i l'adequació del Camp de Futbol 8, al que ha destinat altres 90.900 euros que es completen amb altres 6.000 de la redacció d'un projecte d'ampliació per a la zona.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :