Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

L'Eliana aposta per la prevenció i sensibilització a l'infància de les situacions de risc


Estudiants del mòdul d'Educació Infantil reben sensibilització i formació per a identificar possibles casos

L'alumnat del 2n curs del cicle formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil de l'IES l'Eliana ha rebut aquesta setmana una xarrada informativa amb l'objectiu de fomentar la prevenció i detecció precoç de possibles situacions de risc en la primera infància. La formació, impartida per l'equip d'intervenció de Serveis Socials, ha facilitat informació sobre protocols d'actuació i sobre formes d'identificació de trets o conductes que puguen presentar els xiquets, xiquetes i adolescents.

Aquesta acció s'engloba dins del programa municipal BÉ-ESTAR FAMILIAR, que entre els seus objectius comunitaris es troba el de desenvolupar accions de sensibilització i formatives que reforcen el paper de protecció i detecció de la ciutadania davant possibles situacions de desprotecció i maltractament en la infància i adolescència. A través d'aquestes es dona difusió dels protocols i recursos existents, amb la finalitat d'acostar el paper dels Serveis Socials, centres educatius, l'Equip Municipal contra la Violència de Gènere, Domèstica, i altres agents implicats com la Policia Local, sanitat, etc., com a referents d'ajuda i protecció, dirigida a la població en general, i en aquest cas a futurs professionals de l'educació infantil.

L'edil del Polítiques Socials, Mª José Valenzuela ha recordat l'aposta de l'Ajuntament per la creació de xarxes de coordinació i de sensibilització davant possibles situacions de maltractament i negligència "com a elements clau per a fomentar el benestar en la infància i les famílies de l'Eliana".

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :