Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació i promoció del valencià editen el calendari ‘El valencià, sempre al teu costat’

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha editat el calendari ‘El valencià, sempre al teu costat’, coordinat per les oficines de Promoció del Valencià dels ajuntaments de la provincia de València, i que serà distribuït entre una vintena de municipis, "una mostra més de la necessària col·laboració entre administracions i de la tasca que els ajuntaments valencians porten a terme per visualitzar la importància de la nostra llengua en totes les accions quotidianes", ha explicat la diputada de Normalització Lingüística, Dolors Gimeno.

La portada, amb el lema ‘El valencià, sempre al teu costat’, té la mateixa imatge que la campanya dissenyada i coordinada per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ‘El valencià, sempre al costat del comerç’, ‘Som de barri, de ciutat, de botiga, de mercat’.

El calendari d'enguany està il·lustrat per Ana Policarpo i es distribuirà entre els municipis que hi participen: Silla –que ha coordinat els treballs-, Almassora, Xàtiva, Museros, Alboraia, Massamagrell, Algemesí, Gandia, Manises, Novelda, Moncada, les Alqueries, Santa Pola, Aldaia, Carlet, Montserrat, Alginet, Albalat dels Sorells, Albal i Canet d'en Berenguer, més els municipis de la província de València que col·laboren amb la Unitat de Normalització de la Diputació. En total s'han editat més de 13.000 calendaris de taula i més de 2.000 de paret.

A més, l'Ajuntament de Montserrat, a través del servei lingüístic, ha elaborat un vídeo en què el protagonista és el calendari del 2022 ‘El valencià, sempre al teu costat’, a fi que es puga difondre també a través de les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i altres.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon