Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil torna a obrir la biblioteca de 24 h després de la seua remodelació


 • La Biblioteca Pública ha représ l'ús de la seua sala d'estudi després de concloure les obres de reforma escomeses.
 • La funcionalitat de les instal·lacions ha convertit la sala d'estudi en una zona actualitzada i preparada per a satisfer les necessitats dels estudiants.
La sala d'estudi 24h de la Biblioteca Municipal ha obert hui les seues portes de nou i ha començat a donar servei als estudiants de Benaguasil després de la reforma que ha suposat la renovació i millora d'aquesta instal·lació.
  Les obres de reforma realitzades per a adaptar la sala d'estudi a les necessitats actuals han deixat un espai modernitzat que compta amb totes les comoditats i condicions òptimes per a la concentració dels usuaris.
   D'entre les actuacions realitzades destaquen les millores en il·luminació, amb taules que inclouen llums led individuals, punts de connexió per a dispositius electrònics, decoració i una zona de descans, així com s'ha ampliat la capacitat de la sala per a donar cabuda a més estudiants.
    Des de l'Ajuntament han mostrat la seua satisfacció amb el resultat d'aquestes obres que converteixen la sala d'estudi en un lloc funcional i adequat a les necessitats dels estudiants que la freqüenten
    .

    Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

    Cap comentari :