Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil rebrà subvencions per a participar en 4 projectes europeus en el 2022

L'Ajuntament s'assessora per una Fundació privada (fundació FINNOVA) 

  • BRIDGE2030, relacionat amb l'agenda 2030 i els ODS i el jóvens ERASMUS+  amb 16.000 euros
  • REU-discovery,  de socialització entre la joventut amb 23.255 euros
  • SET-OFF,  preparació contra futures crisis amb 312.300 euros
  • Smart and Digital Agriculture,  per a la digitalització del sector
Segons publica l'Ajuntament de Benaguasil encapçalarà  un projecte europeu i participarà com a soci en tres més.

Aquests projectes europeus estan relacionats amb la política europea, l'ocupació juvenil, la solidaritat transfronterera, la formació, la digitalització de l'agricultura i la creació d'ocupació al sector .

L'ajuntament de Benaguasil segueix sumant experiències aquest any 2022 a liderar un projecte europeu sobre joventut i participar com a soci en tres projectes més a nivell europeu. Amb això, el municipi demostra el seu interès en temes europeus a la vegada que pretén centrar-se en les necessitats i la formació de la ciutadania.

Aquestes iniciatives se centrin en l'acostament a les polítiques europees, la socialització i la solidaritat entre països europeus, la digitalització i immersió dels més joves al sector de l'agricultura, així com la formació davant de futures crisis i emergències.

BRIDGE2030, un acostament a la política europea per als joves

El projecte BRIDGE2030, cofinançat per la Unió Europea, en el marc de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+, està liderat per l'Ajuntament de Benaguasil i pretén estirar l'Agenda 2030 a la joventut d'aquest municipi valencià. Per això, es realitzaran diverses activitats encaminades a debatre sobre el futur que desitgen per al seu municipi juntament amb experts i prenedors de decisions a nivell local, regional, nacional i europeu.

Alhora, BRIDGE2030 té com a objectiu implicar la joventut a la vida política del municipi per crear un Consell de la Joventut o una organització juvenil que promogui activitats que defensin els drets i objectius dels joves de la zona.

Aquesta iniciativa tindrà la seva primera activitat al febrer i durarà 6 mesos. Alhora, compta amb un pressupost total d'uns 16.000 euros integrat sota el paraigua de les Activitats de Participació Juvenil del Programa Erasmus+.

REU-discovery, socialització entre la joventut

Benaguasil participarà també com a soci en el projecte REU-discovery , en el marc de les convocatòries Town Twinning del Programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors juntament amb altres organitzacions de la UE. La finalitat d'aquest és recuperar processos de solidaritat i socialització entre els països europeus que es van aturar durant els darrers anys a causa de la pandèmia . Així, se centrarà en els joves que van perdre oportunitats d'aprendre amb els companys i de millorar habilitats laborals per brindar-los la possibilitat d'entaular un diàleg directe amb altres companys de països de la Unió Europea com Itàlia, Portugal, Espanya i Croàcia.

Aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 23.255 euros i tindrà una durada de 12 mesos.

SET-OFF, preparació contra futures crisis

Una altra de les iniciatives en què participa el municipi com a soci és SET-OFF , dins de la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional en col·laboració amb altres països com Grècia, Bèlgica, Macedònia del Nord i Espanya La seva intenció és millorar la preparació i seguretat ocupacional del Personal de Protecció Civil tant públic com privat contra futures crisis i emergències mitjançant el desenvolupament d'un innovador pla d'estudis de capacitació en línia basat en un model de simulació provat i implementat amb èxit combinat amb els darrers coneixements científics, així com en un anàlisi integral de necessitats.

La iniciativa arrencarà properament amb un pressupost de 312.300 euros i una durada de 36 mesos.

Smart and Digital Agriculture, digitalització del sector

Dins la convocatòria Associacions per a la Cooperació en Formació Professional, el municipi valencià participarà com a soci en el projecte Smart and Digital Agriculture juntament amb institucions internacionals de Bèlgica, Bulgària, Macedònia, Espanya i Turquia per prevenir la desocupació juvenil recolzant nous llocs al sector de l'agricultura mitjançant l'ús i l'estudi de plantes medicinals i aromàtiques d'alt valor afegit.

D'aquesta manera, l'objecte d'aquesta idea és crear una consciència contra les activitats agrícoles inconscients, donar suport a la digitalització del sector i desenvolupar pràctiques agrícoles virtuals intel·ligents i programes de capacitació.

La Fundació Finnova, en col·laboració amb l'Ajuntament de Benaguasil, dóna suport al municipi en la participació en aquest tipus de projectes europeus,

Els objectius de  FINNOVA, segons ells mateixos es defineixen és de Consultoria Europea, entre altres.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon