Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Rosa Pérez Garijo encapçala la candidatura "Continuem endavant" per a tornar a dirigir Esquerra Unida

La Veu d'EUPV és ara més necessària que mai, diu la actual Coordinadora, que defensa la capacitat de transformació d’EUPV i reivindica el seu municipalisme com a ferramenta per a canviar la vida de les persones

Rosa Pérez Garijo, actual coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià i Consellera de Participació,  Transparència,  Cooperació  i  Qualitat  Democràtica,  encapçala  la  candidatura ‘Continuem endavant, fent País’ en el procés de renovació del Consell Polític Nacional, que tindrà lloc el proper 18 de desembre a Alacant, amb l’objectiu de renovar i ampliar l’actual direcció i amb la voluntat de superar els espais actuals per seguir sumant aliances.  

 En paraules de la coordinadora: ‘Continuem endavant, fent País és una candidatura plural i oberta, formada per homes i dones valentes d’arreu del País Valencià que demostren dia a dia la seua capacitat per estar al carrer, al costat dels moviments socials i a les institucions, per dur endavant polítiques públiques que sempre s’havia dit que no eren possibles, però que demostren que es tracta només d’una qüestió de voluntat. Per això en aquesta candidatura trobem  referents  polítics  com  Antonio  Montalbán,  o  José  Antonio  Fernández  Cabello, alcaldesses  i  alcaldes  com  Maria  Dolores  Berenguer,  David  Cañigueral,  Adrián  Álvarez, Vicent Mahiques o Víctor Mansanet, regidores i regidors d’EUPV, la diputada autonòmica Estefania Blanes, la directora general de participació ciutadana Maria Jesús Pérez Galant, o el Secretari Autonòmic, Antoni Llorente, entre d’altres. 

També formen part de la candidatura  militants  destacats  i  històrics  del  PCPV  com el propi Antonio  Montalbán,  Iñaki  Pérez,  Nahuel González, Manu Clemente o la mateixa Rosa Pérez, entre altres. El nostre missatge és clar: volem que Esquerra Unida del País Valencià continue sent un instrument útil per a la millora de la qualitat de vida de les persones’.   

 En  els  darrers  quatre  anys  aquesta  direcció  ha  tornat  a  posar  a  EUPV  en  el  mapa  polític valencià, amb el retorn d’EUPV a les Corts  Valencianes, per la participació per  primera vegada  en  el  govern  valencià  i  per  la  reactivació  de  l’organització  amb  l’impuls  de  la participació, les àrees i la Fundació d’Estudis, entre d’altres. Tot un repte que ha comportat un gran esforç per part de moltes persones. ‘El nostre treball en àmbits  com  la  memòria democràtica, la participació, la transparència, la cooperació i la defensa dels serveis públics ha quedat ben patent al sí del Botànic. La nostra veu, en un moment on l’amenaça de  l’extrema dreta és més palpable que mai, és ara encara més necessària’, afirma Pérez Garijo. 

 Tal com s’arreplega en el document polític presentat per la nostra candidatura: ‘Si una cosa caracteritza  a  EUPV  és  el  seu  arrelament  al  territori,  la  seua  presència  municipal.  La  crisi social i econòmica provocada per la COVID19 ha fet encara més evident el treball ingent que els  nostres  regidores  i  regidors  fan  cada  dia.  Per  això  entenem  que  cal  seguir enfortint la nostra organització en l’àmbit municipal, cal reivindicar el paper fonamental dels ajuntaments, així com ser conscients del que hi ha en joc i protegir el govern del Botànic’.  

 Per últim, l’actual coordinadora ha fet una crida a totes les afiliades i afiliats d’EUPV a participar en aquest procés que exemplifica la millora en la participació interna duta a terme els darrers anys. ‘Val a dir que en aquesta ocasió totes i tots tenim l’oportunitat de participar de forma directa en l’elecció de la propera direcció’ i ha demanat el suport per a la candidatura que encapçala: ‘Continuem endavant, fent País’. 


Aquesta és la llista que es presenta a la XIII ASSEMBLEA  EUPV 

Candidatura al CONSELL POLÍTIC NACIONAL  “Continuem  Endavant, fent País”  

  

1.- Rosa Pérez Garijo (Horta Sud). 

2.- Sergi Rodríguez Castelló (Alcoià-Comtat). 

3.- Estefania Blanes León (Alcoià-Comtat). 

4.- Luis Poveda Amores (Camp de Túria). 

5.- Alba Quesada Sánchez (Baix Vinalopó). 

6.- Cristian Veses Donet (Plana Baixa). 

7.- Mariaje Pérez Galant (Vega Baja). 

8.- Iñaki Pérez Rico (Alt Vinalopó). 

9.- Aysa Mustafá Rubio (València Ciutat i Joves d’EUPV). 

10.- Jose Antonio Fernández Cabello (L’Alacantí). 

11.- Dolores Nauffal Manzur (L’Horta Nord). 

12.- Nahuel González López (La Safor). 

13.- Silvia Peris Dumont (Plana Alta). 

14.- Manuel Clemente Silla (Hoya de Buñol). 

15.- Mª José Gómez-Pimpollo López-Castillo (Marina Alta). 

16.- Miquel Lorente López (La Costera). 

17.- Arantxa Romay García (Marina Baixa). 

18.- José Soler Girones (València Ciutat). 

19.- Sunsi Torrijos Tárrega (L’Horta Sud). 

20.-  Antoni Llorente  Ferreres  (Plana  Baixa). 

21.- Lucia Ibáñez Ortiz (L’Alacantí). 

22.- Rafa Úbeda Barberá (La Ribera Alta). 

23.- Dolo Sánchez Carreño (Vega Baja).  

24.- Rafa Palomares Gómez (L’Horta Nord). 

25.- Oti Ferrando Barberá (La Ribera Alta). 

26.-  José  Vicente  Pérez  Botella  (Vinalopó Mitjà). 

27.- Rosa Guerola Soler (La Costera). 

28.- Alberto Beviá Orts (L’Alacantí). 

29.- Ángela Peiró Camus (La Safor). 

30.- Guzmán Fernández García (Vega Baja). 

31.- Andrea Pardo Calatayud (Joves d’EUPV i Alt Vinalopó) 

32.- Manolo Martínez Solera (Plana Alta). 

33.- Irene Sanroque Muñoz (València Ciutat). 

34.- Pau Diaz Boils (València Ciutat). 

35.- Nico Pérez Sánchez (Baix Vinalopó). 

36.- Alberto Torralba Campos (L’Horta Sud). 

37.- Eli Aleix Pérez (Alcoià-Comtat). 

38.- Víctor Sánchez Sánchez (Baix Vinalopó). 

39.- Mar Sanchís Pastor (L’Horta Sud). 

40.- Carlos Escolano Vico (Alt Vinalopó). 

41.- Rosa Ventura Ninot (Plana Baixa). 

42.- Jaume Giner Santos (La Safor). 

43.- Fina Machí Llopis (Ribera Alta). 

44.- Héctor Clark Soriano (València Ciutat). 

45.- Neus Carrasco Llopis (Camp de Turia). 

46.- Manolo Copé Tobaja (L’Alacantí).


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon