Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 60 persones acudeixen als punts d'atenció covid de Riba-roja per a descarregar o imprimir el certificat

Els punts d'atenció personal covid posats en marxa des del passat 10 de desembre en Riba-roja, han atés 63 persones, de les quals 58 es van acostar per a obtindre la impressió del certificat o la seua descàrrega i 5 per a la resolució de dubtes.

Aquests punts, tant mòbils com fix, instal·lats per l'Ajuntament de Riba-roja en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) i a les urbanitzacions, tenen com a objectiu principal ajudar a la població amb dificultats en el maneig d'internet o aquella que no dispose d'un telèfon intel·ligent o d'internet en el seu domicili a obtindre el certificat covid.

Al punt fix del CIJ han acudit fins al moment 40 persones i totes han requerit la descàrrega i impressió del document. Per la seua banda, els punts mòbils de les urbanitzacions han atés 23 persones, de les quals 18 han sol·licitat la descàrrega o impressió del certificat i 5 la resolució de dubtes.

D'aquesta manera, s'ha facilitat als ciutadans que s'han acostat a aquests punts d'atenció covid la descàrrega o la impressió d'aquest certificat, un tràmit fonamental per a l'accés als llocs indicats en la nova ordenança sobre covid.

Actualment, el punt fix del CIJ és el que segueix en funcionament per a assistir a aquells veïns de la localitat que encara no disposen del certificat covid i no sàpien com obtindre'l. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres d'11 a 12.30 hores i els dimecres també en jornada vespertina de 17 a 19 hores.

La documentació que es requereix per a poder portar el tràmit a cap és: el DNI de la persona sol·licitant que acredite la seua identitat, la targeta SIP, el telèfon mòbil i acudir amb màscara.

El teu Ajuntament amb tu

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa El teu Ajuntament amb tu, posat en marxa pel consistori després de la declaració de l'estat d'alarma al març de 2020. Entre els seus objectius destaquen una sèrie d'accions encaminades a facilitar a la població les compres, recollides de medicaments en el centre de salut o farmàcies, consultes en general, consultes en serveis socials, sol·licitud de màscares, la impressió de deures escolars o tràmits de trasllat de documents amb l'administració local, entre altres.




div class="spoiler" style="display: none;">
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon