Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mancomunat el servei de recollida de fems dels municipis de Gàtova, Olocau, Marines i Benissanó

La Mancomunitat Camp de Túria posa en marxa des de hui mateix el nou servei de recollida de fems mancomunat en quatre municipis de menys de 2.500 habitants a la comarca: Gàtova, Olocau, Marines i Benissanó.

 La Mancomunitat Camp de Túria millora els serveis que es presten a la comarca

Gràcies a mancomunar aquest servei en els quatre municipis els costos per als consistoris seran menors que els que destinaven fins ara a aquest concepte. A més, es milloren les condicions de prestació del servei i la ciutadania veurà com millora la recollida del contenidor verd i del reciclatge.

Amb la posada en marxa del servei mancomunat s'optimitzaran els recursos que milloraran la recollida del contenidor verd i de la resta de contenidors de reciclatge. Es faran campanyes d'informació i sensibilització per a la ciutadania el que repercutirà en una millora per al medi ambient.

El servei de residus ha eixit a licitació per un contracte serveis per procediment obert per a quatre anys, amb un valor estimat del contracte d'1.746.556,80€ IVA exclòs, que assumiran íntegrament els quatre municipis que mancomunen el servei de recollida de fem.

Mancomunitat Camp de Túria continua amb la seua aposta decidida de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la comarca. Oferint serveis de qualitat per a cobrir necessitats que els ajuntaments per si sols no poden abastar o millorant els existents amb projectes comarcals que impliquen a més d'un municipi o fins i tot a la comarca sencera.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon