Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria modifica la Cavalcada de Reis per a convertir-la en un acte estàtic

L'objectiu és poder controlar millor les mesures de prevenció COVID sense perdre la màgia per als més menuts, al mateix temps que l'Ajuntament demana prudència a la ciutadania de cara a estes festes

Davant l'empitjorament de la situació sanitària, l'Ajuntament de Llíria ha decidit reconvertir la cavalcada dels Reis Mags en un acte estàtic per a poder complir millor els protocols de prevenció enfront del COVID i perquè els més menuts puguen també mantindre la il·lusió d'este màgic dia. D'esta manera, traslladarà la visita a la ciutat de Ses Majestats d'Orient dels carrers al Pavelló Pla de l'Arc, en una decisió també consensuada amb les parròquies de la localitat participants en l'organització. Així, l'objectiu que es planteja és poder regular degudament els aforaments i evitar les aglomeracions de gent sense control que es podrien produir en la via pública.

            La visita dels Reis Mags a la capital del Camp de Túria, que es realitzarà el 5 de gener a les 17.00 hores, estarà precedida de l'espectacle musical per a tota la família "Tribut a Shrek". A l'entrada del pavelló, els xiquets i xiquetes podran entregar les seues cartes als patges reals que estaran acompanyats també per personatges infantils d'animació. Després de la representació, faran la seua aparició en l'escenari Melcior, Gaspar i Baltasar, per a dirigir unes paraules a tot el públic.

            Per a accedir al recinte s'haurà de complir amb una sèrie de normes per a garantir la seguretat de les persones assistents, com l'obligatorietat de l'ús de la màscara, la prohibició de menjar i beure durant l'acte i la presentació del passaport COVID per als majors de 12 anys.

Igualment, el Consistori edetà ha decidit suspendre alguns actes nadalencs previstos al carrer enfront de la impossibilitat controlar degudament les possibles aglomeracions. D'esta manera, s'ha cancel·lat l'actuació del Grup de Danses El Tossal del 26 de desembre i la festa infantil "La Fábrica de los Reyes Magos"  del 2 de gener que s'anaven a celebrar en la plaça Major.

Responsabilitat en les festes

            D'altra banda, l'Ajuntament de Llíria fa una crida a la ciutadania a actuar amb prudència durant estos dies nadalencs. Recorda que es pot gaudir d'estes festes però amb responsabilitat.

            És necessari prendre totes les mesures de prevenció possibles, com l'ús de la màscara, la higiene de mans, mantindre la distància de seguretat, maximitzar la ventilació en els espais tancats, minimitzar els contactes en la mesura que siga possible i no eixir de casa si tenim símptomes. A més, insisteix en la importància de la vacunació com la millor mesura de prevenció enfront del COVID, per a aquelles persones que no ho han fet encara.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon