Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IES de Sant Antoni de Benaixeve celebra la carrera solidària juntament amb Save the Children

    L'alumnat va córrer per la lluita contra la fam en la Banya d'Àfrica i es van recaudar més de 500 euros

Ahir, últim dia lectiu en els centres educatius, l'IES de Sant Antoni de Benaixeve va acollir una carrera solidària en col·laboració amb Save the Children a fi de combatre la fam en la Banya d'Àfrica. El centre col·labora habitualment amb l'ONG i coordina activitats vinculades als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

La carrera va discórrer pels voltants del centre i en ella va participar l'alumnat, que podia anar disfressat. L'activitat, que no era competitiva, tenia l'objectiu de recaptar fons, i finalment van ser més de 500 euros els que es van recaptar.

Per a la realització de la carrera, l'IES va comptar amb la col·laboració d'empreses, entitats i associacions que han col·laborat amb els premis, consistents en entrades per al cinema, el Oceanogràfic o el Museu de les Arts i les Ciències per a les millors disfresses, així com altres premis consistents en equipatge i material esportiu, que es van sortejar entre tots els participants.

A l'acte van acudir la regidora d'Educació, Carla Sierra, la responsable de l’àrea d'Educació, Victoria Parra, i la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles.

 





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon