Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'equip de Serveis Socials de la Mancomunitat avalua el primer any del Contracte-Programa i planifica el 2022

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar la setmana passada una reunió de l'Equip de Serveis Socials d'Atenció Primària dels Serveis Socials mancomunats. La cita ha servit per a avaluar el primer any del Contracte-Programa i planificar els programes que s'implantaran durant l'any vinent 2022.

En aquest aspecte, la directora del departament de Benestar Social i Sanitat de l'ens supramunicipal, Esther Císcar Cuñat, va comentar l'adaptació de l'equip a la Llei de Serveis Socials Inclusius, així com la normativa de desenvolupament, per la qual cosa s'han dut a terme 38 Comissions de Seguiment i Valoració de Prestacions Econòmiques, 6 Comissions del Servei d'Ajuda a domicili, i 9 Comissions d'Intervenció Social.

Císcar ha destacat “la rapidesa en el pagament de les ajudes d'emergència de l'entitat, evitant així major sofriment a les persones sol·licitants”. Per part seua, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha indicat “la importància del treball comunitari, d'intervenció i de prevenció, així com la coordinació i el treball en xarxa de les persones professionals d'aquests serveis essencials”.

 De la mateixa manera, ha agraït “la intensa labor que realitzen aquestes professionals, especialment en aquests moments en els quals hi ha més demandes que atendre i més reptes davant la complexitat de la situació, donant resposta i evitant, en la mesura que siga possible, que els ciutadans i les ciutadanes dels nostres municipis es queden arrere”, ha explicat Celda.

La cita va comptar també amb la participació de la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Serra, Inmaculada Bartual; de la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Marines, Manuela Castellano; i la responsable de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Olocau, Olga Brínquez.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon