Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament i Llíria Llevant UD homenatgen l'esportista paralímpic Vicente Aguilar


A més la corporació municipal ha aprovat concedir-li la Medalla de la Ciutat en la convocatòria del pròxim any


L'Ajuntament de Llíria, el club esportiu Llíria Llevant UD i l'Associació d'Exfutbolistes del Llevant UD van realitzar, en el matí del 26 un homenatge a l'esportista paralímpic Vicente Aguilar. El reconeixement al futbolista edetà es va celebrar en El Canó, on posteriorment es va disputar també un torneig triangular entre el Llíria UD i els equips veterans del mateix Llíria UD i del Llevant UD.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i del regidor d'Esports, Paco Gorrea, que van fer l'anunci de la decisió adoptada, per part de tots els grups polítics de la corporació municipal, de proposar a Vicente Aguilar per a la concessió de la Medalla de la Ciutat en la convocatòria de distincions consistorials del pròxim any.

Aguilar posseeix una extensa i llorejada trajectòria, on destaca, especialment, la medalla de bronze obtinguda amb la selecció espanyola de futbol en els Jocs Paralímpics d'Atenes 2004. A més, l'esportista edetà compta amb dues medalles de plata en els campionats del Món de Rio de Janeiro (2002) i Anglaterra (2010), així com sis campionats d'Europa (1997, 2001, 2003, 2007, 2013 i 2019).

El primer edil, Joanma Miguel, ha afirmat que "l'exemple de Vicente Aguilar és la ferma representació de valors que totes les persones hem de tindre sempre presents, com la perseverança, l'esforç i la voluntat per eixir cap avant".

Per part seua, Paco Gorrea ha explicat que "malgrat residir a Madrid, Vicente Aguilar sempre ha presumit amb orgull del seu origen edetà, i és per això que hui no solament distingim la seua excelsa carrera esportiva, sinó el seu compromís amb el nostre municipi".





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon