Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags visitaran l'Eliana a través de 3 campaments situats en diferents zones del poble


• Els xiquets i xiquetes de l'Eliana podran visitar als Reis d'Orient el 5 de gener a partir de les 17.30 hores. Ses Majestats acudiran a les cases dels xiquets i xiquetes amb Covid que estiguen confinats per a portar-los el seu regal.

Enguany els Reis Mags també passaran per l'Eliana però, a causa de la situació sanitària actual, tampoc realitzaran la tradicional cavalcada igual que l'any passat. És per això que l'Ajuntament, malgrat haver anunciat l'arribada dels Monarques a la plaça d'Europa, ha organitzat finalment una vesprada diferent però igual d'especial i màgica per als més xicotets i xicotetes.

Totes aquelles persones que vulguen visitar als Reis Mags podrà dirigir-se a un dels tres campaments situats en diferents zones del poble la vesprada del 5 de gener a partir de les 17.30 hores. Gràcies al seu poder màgic, Ses Majestats d'Orient estaran simultàniament en les 3 zones destinades.

Els campaments dels Reis Mags estaran localitzats en la plaça Pau i Llibertat (Avinguda de la Constitució), el Passeig Secondo Baldin (Parc de la Pinada) i en el Parc l’Hort de les Taules (Avinguda de les Germanies).

Perquè cap xiquet i xiqueta es quede sense el seu regal, l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania el Whatsapp Municipal (+34 674 153 856), perquè aquells que es troben a casa a conseqüència de la Covid ho notifiquen amb un missatge des del dia 3 fins a les 20.00 hores del dia 4 especificant clarament el nom del xiquet o xiqueta, l'edat, el nom del pare, mare o tutor/a i la direcció. Així els Reis podran passar per casa al llarg del dia 5 de gener.

D'altra banda, els xiquets i xiquetes que encara no han entregat la carta als Reis Mags la podrà depositar en la Bústia Reial, que actualment es troba en la Bibioteca Municipal, i que a partir del dia 4 de gener estarà en la plaça del País Valencià.

El regidor de Cultura Festiva, Kike Martínez Escrivà, ha assegurat que els Reis Mags esperaran als elianers i elianeres en cadascun dels tres campaments respectant les mesures de protecció enfront de la Covid. A més, ha recomanat que les persones que vulguen visitar a Ses Majestats ho facen en el campament que se li indica en la imatge depenent del lloc de la seua residència i respectant les mesures de protecció, com la màscara obligatòria, la distància de seguretat de 1,5 metres i la desinfecció de mans.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon