Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Els Reis Mags visitaran l'Eliana a través de 3 campaments situats en diferents zones del poble


• Els xiquets i xiquetes de l'Eliana podran visitar als Reis d'Orient el 5 de gener a partir de les 17.30 hores. Ses Majestats acudiran a les cases dels xiquets i xiquetes amb Covid que estiguen confinats per a portar-los el seu regal.

Enguany els Reis Mags també passaran per l'Eliana però, a causa de la situació sanitària actual, tampoc realitzaran la tradicional cavalcada igual que l'any passat. És per això que l'Ajuntament, malgrat haver anunciat l'arribada dels Monarques a la plaça d'Europa, ha organitzat finalment una vesprada diferent però igual d'especial i màgica per als més xicotets i xicotetes.

Totes aquelles persones que vulguen visitar als Reis Mags podrà dirigir-se a un dels tres campaments situats en diferents zones del poble la vesprada del 5 de gener a partir de les 17.30 hores. Gràcies al seu poder màgic, Ses Majestats d'Orient estaran simultàniament en les 3 zones destinades.

Els campaments dels Reis Mags estaran localitzats en la plaça Pau i Llibertat (Avinguda de la Constitució), el Passeig Secondo Baldin (Parc de la Pinada) i en el Parc l’Hort de les Taules (Avinguda de les Germanies).

Perquè cap xiquet i xiqueta es quede sense el seu regal, l'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania el Whatsapp Municipal (+34 674 153 856), perquè aquells que es troben a casa a conseqüència de la Covid ho notifiquen amb un missatge des del dia 3 fins a les 20.00 hores del dia 4 especificant clarament el nom del xiquet o xiqueta, l'edat, el nom del pare, mare o tutor/a i la direcció. Així els Reis podran passar per casa al llarg del dia 5 de gener.

D'altra banda, els xiquets i xiquetes que encara no han entregat la carta als Reis Mags la podrà depositar en la Bústia Reial, que actualment es troba en la Bibioteca Municipal, i que a partir del dia 4 de gener estarà en la plaça del País Valencià.

El regidor de Cultura Festiva, Kike Martínez Escrivà, ha assegurat que els Reis Mags esperaran als elianers i elianeres en cadascun dels tres campaments respectant les mesures de protecció enfront de la Covid. A més, ha recomanat que les persones que vulguen visitar a Ses Majestats ho facen en el campament que se li indica en la imatge depenent del lloc de la seua residència i respectant les mesures de protecció, com la màscara obligatòria, la distància de seguretat de 1,5 metres i la desinfecció de mans.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :