Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió entre representants de Llíria i de Castelnau-le-Lez per l'agermanament entre les dos ciutats



Representants de l'Ajuntament de Llíria i del de Castelnau-le-Lez s'han reunit esta setmana per a començar a treballar en l'agermanament entre les dos localitats. L'alcalde Joanma Miguel i els regidors Consuelo Morató i Vicent Lis van rebre, a Ca la Vila, a una delegació del municipi francés encapçalada pel tinent d'alcalde Philippe Guy, amb l'objectiu de traçar les línies principals d'aquest procés, a més d'estudiar altres accions d'intercanvi d'interés en l'àmbit educatiu, cultural, esportiu, musical i econòmic.

La localitat francesa de Castelnau-le-Lez forma part del districte de Montpeller i comparteix amb la ciutat edetana un passat romà com Sextantio, la sisena parada de postes des dels Pirineus a la Via Domitia. Al 2018, una representació municipal de Llíria va visitar esta població dins d'unes jornades de cooperació amb la regió de l'Occitània francesa que va organitzar l'Agència Valenciana de Turisme.

A més, està previst que, en pròximes dates, l'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el seu homòleg a Castelnau-le-Lez celebren una reunió telemàtica, amb l'objectiu de continuar concretant detalls sobre este procés d'agermanament, a més de futurs projectes que puguen sorgir arran d'este.

El primer edil Joanma Miguel ha manifestat que "la cooperació institucional sempre és positiva, ja que ens permet continuar projectant internacionalment la marca Llíria i, al mateix temps, enriquir-nos amb el valor cultural i patrimonial d'altres ciutats, com en este cas Castelnau-le-Lez". "Això ens permetrà, a més, desenvolupar diferents iniciatives a mitjà i llarg termini que siguen positives per a la nostra localitat", ha explicat.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon