Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Prenen possessió els 2 nous regidors de COMPROMIS a Vilamarxant després de la dimissió dels seus companys


La dimissió per raons personals de 2 regidors de COMPROMIS a Vilamarxant, Salvador Golfe i Manuel Bernad va donar com a conseqüència l'entrada en el Ple del dia 25 de novembre d'Enric Bernabé i Maria Rosa Blanes. 

Una presa de possessió que va permetre que intervingueren directament com a representants del grup en el Ple de presa de possessió, en el qual ja van poder participar en el debat.
 
Enric Bernabé i María Rosa Blanes han pres possessió com a regidors del Grup Compromís en la sessió plenària celebrada 3l 25 de novembre a l'Ajuntament de Vilamarxant.
Els dos regidors han intervingut per primera vegada en el ple després de la renúncia dels seus companys Salvador Golfe i Manuel Bernad, que van deixar la seua representació a l'Ajuntament de la localitat del Camp de Túria al·ludint motius personals que els impedien continuar desenvolupant el seu càrrec.

Enric Bernabé ha indicat que el seu grup “posarà facilitats per a arribar a acords”. “Volem que el poble evolucione i fer que la ciutadania se senta orgullosa de viure ací”, ha agregat el nou regidor, que ja havia exercit anteriorment un lloc en el Consistori.

Mentrestant, María Rosa Blanes ha agraït públicament la benvinguda de la resta de companys del ple i ha explicat les seues intencions: “És un plaer i un honor. Nosaltres farem una política continuista semblant a la dels nostres antecessors, dels quals estem molt orgullosos”

.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon