Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i els veïns es concentren contra la violència de gènereLa porta de la Casa de la Cultura ha estat escenari de la concentració amb motiu del dia contra la violència de gènere. Les regidores assistents a l'acte i les components del Consell d'Igualtat han estat les encarregades de llegir el manifest en contra d'esta xacra social.

En xifres, l'ajuntament de la Pobla de Vallbona ha atés en els últims tres anys 168 dones víctimes de la violència de gènere i 106 persones reben atenció psicològica, 14 d'elles són menors. En l'última setmana, tres dones han estat víctimes de la violència de gènere.

Esta setmana s'ha constitut la Mesa Local de Coordinació per l'eliminació de la violència de gènere. En formen part l'alcalde, la regidoria de Drets Civils, tècnics de l'ajuntament, Serveis Socials d'atencions primària, Policia Local, Guàrdia Civil, el Centre de Salut, Serveis d'Ocupació, Consell escolar entre d'altres.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :