Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Agenda Jove de l'Eliana per a desembre ja és pública

 • Un àmplia varietat d'activitats i tallers gratuïts com a alternativa d'oci saludable per al Nadal.

El Centre d'Informació Juvenil de l'Eliana ha organitzat, per al mes de desembre, una variada agenda d'activitats i tallers amb l'objectiu d'oferir una alternativa d'oci saludable i gratuïta als i les joves del municipi en un mes especialment marcat pel temps lliure que brinden les vacances nadalenques.

Les activitats arrancaran el dijous 2 amb ‘Com guanyar el duel als exàmens’, un taller on la població estudiantil, d'entre 14 i 25 anys, aprendrà a regular l'estrés i l'ansietat que poden produir aquestes proves i com afrontar-les amb èxit. El dissabte 11 al matí, joves d'entre 12 i 17 anys podran ‘tunejar’ la seua pròpia roba amb una activitat pràctica que els permetrà convertir una samarreta vella en una peça de moda actual i divertida. El divendres 17 a la vesprada se celebrarà el taller ‘Incorpora’t’, en el qual joves d'entre 17 i 30 anys podran conéixer mètodes i aprendre tècniques que els permetran endinsar-se en millors condicions en el món laboral. 

Aquestes tres activitats tindran lloc a la Casa de la Joventut i tindran places limitades, per a complir la normativa anticovid, prèvia ordre d'inscripció al correu elijove@leliana.es. A més, estaran impartides per personal becat de l'àrea de Joventut titulat en la matèria.

 De cara a les pròximes vacances escolars, la Regidoria de Joventut ha preparat un Campus Jove de Nadal amb una bateria de tallers de variada temàtica com a cuina saludable, caracterització i maquillatge, teatre o càmera, televisió i cinema. Totes elles se celebraran, del 27 al 29 de desembre i els dies 3, 4 i 5 de gener. La places estaran, igualment, limitades i serà necessari inscriure's prèviament.

A més, l'oferta nadalenca es completarà amb Espai 3.0, un matí sencer que tindrà lloc el dijous dia 30 i que inclourà, entre una altra oferta d'oci, Escape Room, Mario Kart o un circuit de patinets elèctrics. L'esdeveniment en aquest cas se celebrarà en la plaça d'Europa i tindrà entrada lliure.

Per la seua part durant el mes de desembre continuen els programes estables de ‘Creativa’t’ i ‘Arts escèniques i expressió corporal’. Les persones interessades a formar part d'algun d'ells o ampliar la informació sobre aquest tema poden dirigir-se al telèfon 96 275 80 30 (ext. 401), de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.

El regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche ha convidat a participar de la programació als joves elianers i elianeres i ha recordat que a més, l'Ajuntament ofereix serveis especialitzats per a tots ells: assessorament i orientació en temes com l'emancipació, beques o formació, la tramitació del Carnet Jove o el servei d'informació WhatsApp Jove.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :