Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Torna a l'Eliana el Bosc de la Benvinguda per als xiquets nascuts durant la pandèmia

L'Ajuntament ha convocat als 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2020 per a participar en aquesta cinquena edició.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha convidat, a través d'una carta dirigida als seus progenitors, a un total de 80 xiquets i xiquetes nascuts en 2020 a participar en la pròxima edició del ‘Bosc de la Benvinguda de l'Eliana’.

El tradicional acte, que se celebra per cinqué any consecutiu, tindrà lloc el pròxim 27 de novembre i en ell les i els infants plantaran el seu corresponent om senyalitzat amb el seu nom i data de naixement en el Barranc El Mandor per a contribuir així a crear progressivament un espai natural on els arbres estiguen germanats amb les xiquetes i els xiquets elianers nascuts cada any anterior.

Les inscripcions per a participar en l'esdeveniment estan obertes fins al dimecres 27 d'octubre, un mes abans de la seua celebració. Els pares i mares hauran de completar i entregar el formulari a la Casa de la Joventut (c/ General Pastor 34 ) de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, o bé a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. L'ajuntament  ha posat un telèfon i un correo electrònic   96 275 80 30 (ext 131)  participacio@leliana.es.

Aquesta iniciativa, tal com ha recordat l'edil de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, contribueix a educar per a la convivència i pel respecte cap al medi ambient, afavorint la transmissió de valors que fan que la nostra societat siga més cívica, responsable i solidària, especialment després de l'experiència viscuda durant la pandèmia.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :