Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni busca "Corresponsals Juvenils" entre els alumnes de Secundària de 12 a 20 anys

 Alumnes/as de l'Institut d'Educació Secundària del Municipi de San Antonio de Benagéber i del Col·legi Sant Vicent Ferrer, mitjançant acreditació de matrícula en el Centre que estiguen cursant 1r, 2n, 3r, 4t d'ESO o 1r, 2n de Batxillerat i que tinguen entre 12 i 20 anys.

Quin és el perfil del Corresponsal Juvenil?

Els Corresponsals Juvenils són joves estudiants que s'encarreguen principalment d'informar els joves dels seus centres de les convocatòries, recursos i activitats que els puguen interessar. S'ocupen de gestionar un panell informatiu i atendre un Punt d'Informació Juvenil.

La funció del Corresponsal és informar, coordinat amb el Punt d'informació Jove del seu municipi  competent en matèria de Joventut, de tots aquells temes que poden interessar als joves: oci i temps lliure, allotjaments juvenils, beques i ajudes, estudis, treball, adreces d'interés, publicacions, etc.

Així mateix, té també una altra funció primordial, que és la de detectar, recopilar i transmetre les demandes i necessitats dels joves.

De fet en la convocatòria oficial que és a la qual cal atendre, el BOP estableix els següents requisits:

2. Objecte

Informar els seus companys/as de convocatòries, recursos, beques, ajudes, viatges, recursos europeus, carnets juvenils, activitats juvenils... etc, i que es dediquen voluntàriament a actuar principalment com a mediadors/as entre l'administració i els/as joves mitjançant una informació horitzontal i pròxima.

El temps de funcionament d'els/les Corresponsals Juvenils serà el  del curs escolar 2021/2022.

3. Bases reguladores

Estan publicades i podran consultar-se en l' adreça(clic)  i, així mateix també podran consultar-se en: www.sabjove.wixsite.com/sabjove

Els Corresponsals Juvenils és una de les maneres de fer participar responsablement a els/as estudiants en les qüestions del municipi i de la comunitat a la qual pertanyen i de practicar la mediació entre els seus iguals i les administracions.

Una beca de 150 euros

Es tracta d'un funció voluntària i que per tant no té aparellada cap remuneració. No obstant això en Sant Antoni s'ha establit una beca de 150 euros i  per a complir la legalitat han de ser triats mitjançant un procés de convocatòria pública que hui es publica en el BOP. 

Termini de presentació de sol·licituds 10 dies des del 21 d'octubre

El model de sol·licitud juntament amb la documentació a adjuntar es podrà presentar des de l'endemà a la publicació definitiva en el BOP, durant 10 dies naturals, en Sabjove, carrer Alcarava, 78, 46184 San Antonio de Benagéber.

Casa de la Joventut de Sant Antoni



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon