Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La Pobla de Vallbona ha participat en la jornada "ODS16: Ciutadania per la pau, Educació en i per al conflicte" , en Picassent

  • La realització d'un seminari, on han participat ponents com Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i ex director general de l'UNESCO, i Lola Bañón, periodista, professora i activista pels Drets Humans, ha centrat aquesta jornada
  • En la jornada formativa, celebrada a Picassent, ha participat Regina Llavata, Tinent d'Alcalde i regidora de Serveis Socials, Igualtat i Drets Civils de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha participat en la jornada "ODS16: Ciutadania per la pau. Educació en i per al conflicte" del Fons Valencià per la Solidaritat, en el marc del projecte "València per la Pau", cofinançat per la Diputació de València.

"València per la Pau" és un projecte que té l'objectiu d'apropar l'ODS número 16 (Pau, Justícia i Institucions Sòlides) a la població valenciana, conscienciant al voltant de la construcció de societats pacífiques, justes i amb institucions democràtiques que respecten les llibertats i els Drets Humans, mitjançant diverses activitats didàctiques i de sensibilització, basades en la Cultura de la Pau i la no-violència.

El Fons Valencià per la Solidaritat, l'associació per la cooperació internacional i l'educació per al desenvolupament dels ajuntaments i mancomunitats valencianes

El Fons Valencià és l'associació d'entitats locals valencianes que té com a objectius realitzar i finançar projectes de cooperació internacional i d'educació per al desenvolupament, amb les aportacions econòmiques que cada any fan els seus socis (ajuntaments i mancomunitats valencians).

Actualment, el Fons compta amb 128 entitats locals valencianes sòcies (119 ajuntaments i 9 mancomunitats) i concentra les seues actuacions de cooperació descentralitzada a l'Equador, Bolívia i El Salvador, així com en països en situacions d'emergència. Així mateix, realitza projectes de sensibilització cap a un desenvolupament humà, equitatiu, just i sostenible entre la població de les entitats locals sòcies del Fons, i a la ciutadania valenciana en general.

La relació entre els municipis del Sud i el Fons ve donada per la participació municipalista i descentralitzada en polítiques de cooperació per al desenvolupament social i econòmic, amb la col•laboració en projectes nascuts de les necessitats concretes i locals, i sol•licitats pels mateixos municipis o a través de contraparts, com ara les ONGD. La participació en els projectes de cooperació sempre té com a objectius, de totes les parts col•laboradores, el respecte cap a la cultura local i l'absorció mútua de coneixements i experiències.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :