Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat continua el treball de Comerç Actiu, el proper 25 d'octubre "Dia del comerç local"

La Mancomunitat Camp de Túria i les associacions de comerciants de la comarca continuen treballant conjuntament per l'avenir del comerç de proximitat. Així, durant aquestes últimes setmanes s'està treballant en la cerca del producte icònic característic de la comarca.

Durant les dues sessions que s'han celebrat ja en la seu de l'ens supramunicipal, tant presidents i presidentes com a representants de les 15 associacions de comerç de Camp de Túria han pogut analitzar les característiques de la zona, en quins punts pot destacar i com convertir les virtuts de la nostra zona en reclam turístic i augment de vendes en el comerç local. 

Comerç Actiu va nàixer en 2019 amb el ferm objectiu d'ajudar a enfortir el comerç de proximitat. Un dels sectors que més s'ha vist afectat per les crisis econòmiques, sanitàries i canvi en el model de compra. Per això, la Mancomunitat Camp de Túria continua amb la seua aposta decidida de donar suport i continuar apostant pel comerç dels seus carrers i dels seus pobles, perquè són la vida i l'essència de la comarca.

25 d'octubre, dia del comerç local

A més, seguint amb el seu compromís per donar suport al comerç de Camp de Túria, la Mancomunitat Camp de Túria llançarà una campanya en mitjans digitals dilluns que ve 25 d'octubre.

La conselleria d'Economia ha establit com a especial aquest dia en el calendari per a donar visibilitat a la labor del comerç de proximitat en la vida dels pobles i ciutats. Així, durant els pròxims dies, la marca Comerç Actiu serà més visible que mai en diferents plataformes digitals de diferents mitjans de comunicació tant locals com provincials.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon