Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La campanya 'Recicla els teus aparells' inaugura nova edició en Riba-rojaLa nova edició de la campanya tindrà lloc en la Plaça Adolfo Suárez (al costat del CIJ) el pròxim 3 de novembre.

Riba-Roja acollirà, dimecres que ve 3 de novembre, una nova edició de la campanya "Recicla els teus aparells", una iniciativa que pretén traslladar als ciutadans la importància del reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics i indicar-los com fer-lo de la manera correcta.

Impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecofimática, Ecoasimelec i Ecolum), ERP Espanya (European Recycling Platform), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees, l'acció es desenvoluparà, concretament, en la Plaça President Adolfo Suárez (al costat del CIJ), de 10 a 19h.

Enguany, igual que va succeir en la passada edició, l'operativa s'ajustarà a les mesures sanitàries amb motiu de la Covid-19. Per això, se substituiran les ja tradicionals bicicletes amb remolc per un punt net mòbil on els veïns de la localitat podran depositar els seus xicotets aparells elèctrics i electrònics desbaratats o en desús a fi d'afavorir la sostenibilitat del planeta. Aquest espai estarà delimitat i senyalitzat perquè els ciutadans que decidisquen acostar-se a depositar els seus Raee´s puguen fer-ho amb les màximes garanties de seguretat.

De nou, i amb la finalitat d'animar a la ciutadania a participar, les persones que reciclen els seus aparells elèctrics i electrònics seran premiats. D'una banda, a través dels diferents sortejos entre els participants a peu de carrer, on podran guanyar diferents productes elèctrics i electrònics i per un altre, mitjançant el concurs que es realitzarà a través de les xarxes socials de Facebook (@reciclatusaparatos) i Instagram (@reciclatusaparatos) i on els usuaris podran emportar-se una Tablet.

L'objectiu d'aquesta campanya és garantir el correcte reciclatge d'aquests aparells i traslladar als veïns la importància d'aquesta acció, necessària per a lluitar per un planeta sostenible.
 
L'alcalde de Riba-roja i president del Consorci València Interior, Robert Raga ha assenyalat "la importància de donar una segona vida a aquesta mena d'articles elèctrics o electrònics i evitar que acaben en contenidors convencionals, augmentant el grau de contaminació".

** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon