Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Jornades formatives de la Policia Local de Vilamarxant per a perfeccionar la intervenció en immobles

Durant estos tres dies de formacions, els agents han rebut nocions operatives per a entrar amb seguretat en els immobles per a, primer, salvaguardar la seua integritat física i, segon, donar un servei òptim a la ciutadania.

A més de la Policia Local de Vilamarxant, també han participat els membres dels cossos d'Almenara, Cheste, Rafelbunyol i Alaquàs, que han rebut ensenyaments de l'equip de l'Institut Tàctic d'Estudis Policials (ITEPOL).

Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha expressat la seua satisfacció després d'esta formació: "Estes jornades estan emmarcades dins del pla estratègic marcat per a professionalitzar encara més la nostra Policia Local".

"Estem donant les eines perquè els nostres agents perfeccionen les seues habilitats i les posen al servei de la ciutadania, ja que el nostre objectiu és que els nostres veïns reben el millor servei possible en situacions delicades en les quals haja d'intervindre la nostra policia", ha agregat el regidor.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon