Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

En Sant Antoni Sabjove presenta la programació d'activitats gratuïtes per a l'últim trimestre de l'any

- Les activitats són totalment gratuïtes i estan orientades al conjunt de la joventut

Amb l'arribada d'octubre, Sabjove presenta la seua programació d'activitats per a l'últim trimestre del 2021. Es tracta d'una agenda diversa i inclusiva que ofereix a la joventut de 12 a 30 anys múltiples opcions basades en l'oci saludable. La majoria de les activitats es desenvoluparan a la Casa de la Joventut (c/Alcarava, 78).

Des de divendres 8 d'octubre es reprenen els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més divertits cada divendres a la vesprada.

A més, es programen també tallers sobre disseny gràfic, música, esport, activitats creatives, lúdiques i de formació per a afavorir el desenvolupament personal, l'interés cultural i la socialització dels i les joves de Sant Antoni de Benaixeve.

Les activitats seran totalment gratuïtes i es desenvoluparan garantint totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19, per la qual cosa és necessari inscriure's prèviament o completant l'autorització corresponent en https://sabjove.wixsite.com/sabjove o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (sol Whatsapp) o bé en sabjove@sabenageber.comTags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :