Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Sociocultural de l'Eliana acollirà les quartes jornades Smart Cities el 21 d'octubre

La Universitat de Tardor de l'Eliana abordarà el desenvolupament de la tecnologia i el seu impacte sobre la ciutadania.

Amb el títol ‘Smart Cities: tecnologia i ciutadania’ la Universitat de València (UV), a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 4a edició de la Universitat de Tardor de l'Eliana, fruit de la seua estreta col·laboració amb l'Ajuntament, la Diputació de València i Caixa Popular.

Dijous que ve, 21 d'octubre, el Centre Sociocultural acollirà de nou una jornada sobre diversos aspectes del desenvolupament i estat actual de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania.

El programa arrancarà al matí amb un taller dirigit als alumnes i alumnes de l'IES l'Eliana. La inauguració oficial se celebrarà a les 17.30 hores i comptarà amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent, i del Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla, entre altres. 

A continuació, diversos professors de la UV impartiran les conferències ‘La ciència de les dades, les ciutats i les persones’, ‘Recuperació d'informació visual: bytes i píxels per als serveis ciutadans’ i ‘Innovació, experiments i persones’. Per a acabar, responsables municipals, empreses i experts professors i investigadors analitzaran el desenvolupament intel·ligent de l'Eliana en una taula redona.

L'assistència a la jornada serà gratuïta, presencial o en línia prèvia inscripció a través de bit.ly/UniversitatTardorlEliana  i estarà certificada. 

El regidor de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a la ciutadania, empreses i associacions a participar en l'esdeveniment en el qual s'analitzarà, un any més, com “l'ús de la tecnologia a les ciutats pot influir en el desenvolupament sostenible i incrementar la qualitat de vida de les persones”.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon