Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Començen en Llíria les obres d'accés a Puig i Lis i a l'entorn del Parc de Sant Vicent

L'Ajuntament de Llíria ha iniciat les obres per a construir el nou accés a la urbanització de Puig i Lis i a l'entorn del Parc de Sant Vicent. L'alcalde de la localitat, Joanma Miguel, el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, i els tècnics municipals i de l'empresa constructora han visitat l'estat d'execució dels treballs, que mantindran el pas per als vianants del camí a Sant Vicent, crearan un nou tram de carril bici i habilitaran una rotonda per a connectar El Prat amb les diferents urbanitzacions.

Segons ha indicat el primer edil, "estos treballs permetran millorar l'accessibilitat per a les zones residencials del municipi, ja que comptaran amb un nou accés que connectarà directament amb la carretera de Marines-Olocau CV-25". Les obres contemplen una inversió total de 345.000 euros.

Tal com ha explicat el responsable de Mobilitat Sostenible,"este projecte és una vella reivindicació dels veïns que resideixen habitualment en esta zona del municipi, ja que tenien com a únic punt d'accés pavimentat el pas pel polígon de Rascanya, la qual cosa els obligava a realitzar una marrada de més de 1,5 quilòmetres per a accedir als seus habitatges".

"Davant esta necessitat, l'Àrea de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament va redactar i va licitar estes obres, per a seguir amb les seues polítiques per a la millora de l'accessibilitat a les urbanitzacions del terme municipal", ha manifestat García.

Està previst que estes obres s'executen en un termini de cinc mesos, i estiguen finalitzades a principis de l'any 2022. Durant este període, l'accés a les urbanitzacions a través del camí de terra romandrà tallat al trànsit


.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :