Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cinc estudiants s'incorporen hui al segon període del programa L'Eliana et Beca 2021


Els cinc estudiants becats han sigut rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde i el regidor de Joventut. 

El programa L'Eliana et Beca inicia hui 1 d'octubre la seua segona fase amb la recepció de persones beneficiàries a l'Ajuntament. Es tracta de cinc joves estudiants de l'Eliana d'edats compreses entre 18 i 25 anys matriculats en diversos estudis universitaris o de cicles formatius. El programa que s'inicia hui s'estendrà durant tot el trimestre fins al 30 de desembre, amb un total de 80 hores al mes repartides en horaris de matí o de vesprades.

Igual que els beneficiaris de l'Eliana et Beca d'estiu, cada alumne percebrà 500 euros bruts mensuals i realitzaran les seues pràctiques en el Centre d'Informació Juvenil. Les tasques que desenvoluparan consisteixen en el disseny i organització de programes i activitats juvenils, com a tallers o un altre tipus d'actuacions municipals relacionades amb els joves.

D'aquesta manera es completa el programa l'Eliana et Beca d'enguany que es va iniciar el mes de juliol passat i del qual es van beneficiar els joves durant els dos mesos d'estiu. L'objectiu és oferir als estudiants de la localitat la possibilitat de completar la seua formació amb unes pràctiques que en el futur també podran afavorir la seua inserció en el món laboral, facilitant-los a més una alternativa per al seu temps d'oci i una ajuda econòmica encaminada a poder fer front a les despeses derivades dels seus estudis.

Per al regidor de Joventut, Jorge Pérez Comeche, aquest tipus de programa resulta molt beneficiós per a les i els joves “no sols pel complement que suposa per a la seua formació i l'ajuda econòmica, sinó també perquè afavoreix les relacions personals, tan importants a aquestes edats, i dinamitza tota l'activitat del Centre d'Informació Juvenil com a punt de trobada”. 




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon