Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Benaguasil s'incorpora al pacte valencià contra la violència de gènere i a la campanya "Summa't al pacte"

 Durant la campanya desenvolupada s'han recollit 200 adhesions de veïns i veïnes així com del teixit comercial de Benaguasil.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Igualtat ha impulsat una campanya d'adhesió al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista com un clar compromís institucional per impulsar polítiques per a erradicar tot tipus de violència.

Sota l'eslògan "Summa't al pacte" , la campanya per a sensibilitzar i donar a conèixer aquest pacte ha estat dirigida a la ciutadania i als comerços locals, com a agents identificadors de possibles casos de violència de gènere, recollint-se 200 adhesions.

Tal com ha explicat la regidor d'igualtat, Alicia Molina, "estem treballant a peu de carrer per la igualtat de dones i homes, braç a braç amb el veïnat i els comerços, per a garantir una societat més igualitària, inclusiva i lliure de violència de gènere. En definitiva es tracta de treballar des de l'administració local per la igualtat efectiva entre homes i dones".

El pacte valencià contra la violència de gènere és un document pel qual tots els signants es comprometen a lluitar contra tota mena de violència cap a les dones, en tots els seus vessants i a complir, fer complir i promoure les accions de l'acord que conté prop de 300 mesures i es divideix en 5 línies estratègiques: garantir una societat lliure i segura contra la violència de gènere; feminitzar a la societat; coordinar el treball en xarxa per a l'atenció de dones víctimes de violència masclista i dels seus fills i filles; la sociabilización perquè aquest tipus de violència siga concebut com un conflicte polític; i la dotació d'un pressupost estable per a poder desenvolupar i implementar els objectius consensuats.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :