Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil s'incorpora al pacte valencià contra la violència de gènere i a la campanya "Summa't al pacte"

 Durant la campanya desenvolupada s'han recollit 200 adhesions de veïns i veïnes així com del teixit comercial de Benaguasil.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d'Igualtat ha impulsat una campanya d'adhesió al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista com un clar compromís institucional per impulsar polítiques per a erradicar tot tipus de violència.

Sota l'eslògan "Summa't al pacte" , la campanya per a sensibilitzar i donar a conèixer aquest pacte ha estat dirigida a la ciutadania i als comerços locals, com a agents identificadors de possibles casos de violència de gènere, recollint-se 200 adhesions.

Tal com ha explicat la regidor d'igualtat, Alicia Molina, "estem treballant a peu de carrer per la igualtat de dones i homes, braç a braç amb el veïnat i els comerços, per a garantir una societat més igualitària, inclusiva i lliure de violència de gènere. En definitiva es tracta de treballar des de l'administració local per la igualtat efectiva entre homes i dones".

El pacte valencià contra la violència de gènere és un document pel qual tots els signants es comprometen a lluitar contra tota mena de violència cap a les dones, en tots els seus vessants i a complir, fer complir i promoure les accions de l'acord que conté prop de 300 mesures i es divideix en 5 línies estratègiques: garantir una societat lliure i segura contra la violència de gènere; feminitzar a la societat; coordinar el treball en xarxa per a l'atenció de dones víctimes de violència masclista i dels seus fills i filles; la sociabilización perquè aquest tipus de violència siga concebut com un conflicte polític; i la dotació d'un pressupost estable per a poder desenvolupar i implementar els objectius consensuats.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon