Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil llança la campanya “Benaguasil 2030: més prop de tu” de suport i difusió dels ODS

El procés per a difondre els ODS i l'Agenda 2030 entre la ciutadania s'ha dut a terme en el Centre Esportiu Hidrotermal, el mercat municipal i l'Ajuntament.

Els objectius d'aquesta acció han sigut conscienciar al veïnat sobre els principis i valors associats a la responsabilitat social, convertir al veïnat en prescriptores de l'Agenda 2030 i fomentar la participació ciutadana en els processos de presa de decisions a nivell local.

L'Ajuntament de Benaguasil ha dut a terme una campanya centrada en la difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible inclosos en l'Agenda 2030, així com en el Llibre Verd de la Comissió Europea, per a sensibilitzar a la població sobre la importància d'incorporar els principis i valors d'aquesta agenda en la vida diària local.

La iniciativa s'emmarca dins del projecte “Benaguasil 2030: més prop del tu”, que persegueix sensibilitzar a la ciutadania mitjançant un conjunt de rutes itinerants per a donar a conèixer els principis de la responsabilitat social i els valors de la igualtat, la transparència, la col·laboració i el respecte al medi ambient, entre altres, per a avançar cap a un municipi més equitatiu i just socialment.

Les enquestes s'han dut a terme en el Centre Esportiu Hidrotermal, en l'Avinguda i el mercat municipal, a més de l'Ajuntament, on s'ha informat dels avanços en l'agenda pública local en matèria de responsabilitat social impulsada per l'Ajuntament.

A més s'ha col·locat una bústia per a poder traslladar les possibles iniciatives i projectes que puguen implementar-se a Benaguasil amb l'objectiu de possibilitar que la ciutadania sàpia què poden canviar en les seues vides per a acostar-nos a aqueixos objectius.

Seguint el procés i informant la ciutadania sobre els avanços en matèria de ODS realitzats per l'Ajuntament ha estat el regidor de l'àrea, Stephane Soriano, qui ha manifestat que “a través d'aquesta iniciativa l'Ajuntament pretén fomentar actituds i comportaments responsables en termes de sostenibilitat en tots els àmbits de la nostra vida diària”.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :