Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Torna a l'Auditori de l'Eliana "Anem al Teatre" amb 9 funcions fins a gener

 Un total de 9 funcions de teatre i dansa conformen el quadrimestre més intens de la història del primer escenari de la localitat. 

Després del parèntesi estiuenc i amb els condicionants de la pandèmia encara presents, les arts escèniques tornen a l'Auditori de l'Eliana amb un total de nou propostes entre el 18 de setembre i el 8 de gener de 2022, una programació que ha sigut presentada aquest matí a l'Ajuntament Es tracta del quadrimestre amb més quantitat d'oferta, a més d'un alt nivell artístic, en la història de la primera sala del municipi.

Començarà la sèrie amb la genialitat de Rafael Álvarez el dissabte dia 18 de setembre a les 19.30 El Brujo representarà “Dos tablas y una pasión”, una peça aclamada per la crítica, teatre en estat pur que sens dubte atraurà a les i els aficionats de l'Eliana.

D'ací al mes d'octubre, el dia 1 està programat un espectacle de música i dansa titulat “Quina flamenca soc!”, en el qual la música tradicional valenciana i els pals més folklòrics del flamenc es funden per a desembocar en resultat espectacular. L'endemà, el 2 d'octubre, s'oferirà un altre espectacle de música i dansa. “Temps d’abraçar” és una iniciativa del àrea d´Inclusió social i Educació de la Diputació de València. Es tracta d'una proposta innovadora que ofereix una adaptació del Rèquiem de Mozart en versió dansa interpretat per orquestres, cors, solistes i companyia de dansa. I per a completar el mes d'octubre, el dia 16 es representarà “Juntos”, la també aclamada obra protagonitzada per Kiti Mánver carregada de tendresa, ironia i molt humor.

El mes de novembre portarà també tres funcions començant el dia 7 amb “L’abraçada dels cucs”, amb Sergi Caballero i Paula Llorens, obra de temàtica profunda en llengua valenciana. Li seguirà el dia 20 una representació per a públic familiar perquè els més xicotets també puguen gaudir del teatre. “Peregrinos” evoca històries de refugiats, d'aquelles persones que han de creuar les mars a la recerca de mons millors. La tercera de novembre, el dia 24, serà en format de monòlegs: “Feminólogos” és una obra basada en “Ocho monólogos” de Franca Rame i Darío Fo que interpretarà la companyia local Teatreliana.

Desembre portarà una només obra, “Puertas abiertas” la protagonista de les quals és Cayetana Guillem Cuervo, serà el diumenge 19 a les 19.30. Ja al gener de 2022, el dia 8 concretament i per a tancar les festes nadalenques, de nou hi haurà un espectacle per a públic familiar. “Nudos”, a través de la dansa, indaga en el desenvolupament personal del xiquet a mesura que va creixent.

Les localitats per a tots aquests espectacles es podran adquirir de manera anticipada en la web www.elientrada.es, com és habitual a preus molt assequibles. Les mesures Covid es continuaran observant rigorosament a l'Auditori, l'aforament del qual es troba reduït a 344 butaques.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha manifestat que la idea és “oferir una programació diversa per a tots els públics apostant per la qualitat de tots els espectacles teatrals, incorporant al projecte municipal representacions d'àmbit nacional, ja que l'Eliana participa per quart any consecutiu en el programa Platea”. 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon