Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Rutes pels Paratges Naturals de Vilamarxant per a celebrar "El Día de la Muntanya Neta" diumenge 3 d'octubre

 La localitat de Vilamarxant celebrarà el Dia de la Muntanya Neta el diumenge, 3 d'octubre, amb unes rutes per a disfrutar dels paratges naturals del municipi mentre que es recullen les restes que s'han anat acumulant pels mals costums d'algunes persones.

Estes activitats s'iniciaran a les 8 hores des de l'Avinguda Dos de Maig. Els participants es dividiran en tres grups que estaran acompanyats i assessorats per un guia del Club de Senderisme i Muntanya del Club Atletisme Vilamarxant.

Cada grup farà una ruta adaptada al nivell dels seus integrants. D'esta manera, hi haurà un recorregut accessible a tots i altres dos que estan pensats per a persones acostumades a fer senderisme habitualment.

Totes les persones que desitgen col·laborar en la neteja del paratge natural podran disfrutar amb amics i família d'un matí on es combinarà el voluntariat amb la pràctica del senderisme, ja que s'actuarà en les principals senderes de Les Rodanes. A l'activitat poden acudir menors, sempre que vagen acompanyats per algun familiar o persona responsable.

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Medi Ambient, aportarà les bosses de fem, els guants i el suport logístic perquè la jornada de neteja i senderisme siga un gran èxit.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :