Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria adquireix un vehicle elèctric i ho presenta en la Setmana de la Mobilitat Sostenible


L'alcalde de Llíria, Joanma Miguel, juntament amb el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, i altres membres de l'equip de Govern, han estat presents, en la jornada de hui, en l'acte de presentació pública del nou vehicle elèctric AMI de la companyia Citroën.

Este esdeveniment s'emmarca dins de la programació que l'Ajuntament de Llíria ha preparat per a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. L'alcalde de la localitat ha afirmat que, "amb este nou mitjà de transport estem fent els primers passos per a avançar cap a una mobilitat més verda i amable". "Agraïm que un concessionari de la nostra localitat siga pioner en el llançament d'este tipus de transport, més ecològic i amb uns índexs de consum molt més eficients".

Per part seua, el regidor de Mobilitat Sostenible ha assenyalat que "Llíria necessita iniciatives d'este tipus, que permeten interconnectar d'una millor forma les zones residencials amb el nucli urbà, a més de facilitar mitjans de transport utilitaris que puguen accedir amb facilitat al nodrit i variat teixit comercial de la ciutat"

L'AMI és una aposta de futur que s'uneix a algunes accions ja iniciades pel consistori, com la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, el Pla director de la Bicicleta, la millora dels sistemes d'ús en el Transport Públic (com el Transport a Demanda), l'ampliació de carrils bici o la dotació de més aparcaments dissuasius. "Totes estes mesures contribuiran, sense cap gènere de dubte, a millorar la qualitat de vida i pacificar els carrers de la nostra localitat", apunta García.

Finalment, pel que fa a les característiques d'este vehicle 100% elèctric, García ha destacat especialment la "notable reducció del consum energètic: amb un vehicle dièsel la despesa mitjana és de 8,5 euros per cada 100 km. Però, amb este nou AMI elèctric, la despesa ronda l'euro per cada 100 km".

"La seua eficiència energètica multiplica la d'un motor dièsel mitjà, amb un procés de fabricació molt més simple i un cost inferior pel que fa a revisions i assegurances", ha explicat l'edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon