Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Serra crea una guia de productes i serveis locals de "quilòmetre Zero"



L'Ajuntament de Serra ha creat una guia productes i serveis locals de quilòmetre 0, Serra és tot qualitat. El llibret que ja es pot consultar en línia i també s'imprimirà en breu, és una aposta per donar valor als productes i serveis de Serra a través de la sostenibilitat, la tradició local i la proximitat.

La guia inclou productes com ara l'oli d'oliva, la mel, les cireres i les llimes. Per la part de la gastronomia, els embotits casolans, l'olla amb carabassa i la paella a llenya. Els rotllets de mistela i les orelletes, dolç típic de la localitat, també estan inclosos a la guia que també replega la tradició de l'espart, l'elaboració de pèl·lets a partir de la biomassa forestal i el servei de recollida de voluminosos i verds.

En paraules de l'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón "hem fet una selecció d'alguns productes i serveis més representatius, no obstant això, sabem que Serra té molts més tresors i estem orgullosos i orgulloses de tots ells."

El resultat ha estat fruit d'un projecte per al foment de la responsabilitat social i que ha comptat amb les opinions de veus autoritzades i de la ciutadania a través dels qüestionaris en línia i a peu de carrer. Una campanya que se finança a través d'una subvenció de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València.

Paral·lelament, el consistori també ha desenvolupat una campanya de suport al comerç local que té com a objectiu el foment del comerç local i la importància de consumir els productes que s'elaboren en esta localitat enclavada al cor de la Serra Calderona.
Podeu consultar la guia al següent enllaç



 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon