Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria guardonat amb un dels Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat atorgat per la Conselleria de Transports


 Han rebut el guardó els ajuntaments de Castelló de la Plana, Xiva, Dénia, Elx, Llíria, Museros, Onda i València han sigut guardonats amb els premis de la Setmana de la Mobilitat de la Generalitat

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha distingit a l'Ajuntament de Llíria amb un dels guardons dels VI Premis de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a la Comunitat Valenciana. La capital del Camp de Túria ha rebut el primer premi en la categoria de ciutats mitjanes, per a municipis entre 50.000 i 20.000 habitants, pel projecte Transport a Demanda (TAD).

El conseller Arcadi España ha entregat este guardó a l'alcalde Joanma Miguel i al regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, en l'acte que s'ha celebrat este matí a València, i en el qual han sigut reconeguts també altres municipis i entitats de la Comunitat Valenciana per les seues iniciatives en matèria de mobilitat.

El primer edil Joanma Miguel ha agraït este premi que "reconeix la decidida aposta de Llíria per una mobilitat sostenible, menys contaminant i amb una prestació del servei més eficient, que suposa una iniciativa pionera en la Comunitat Valenciana a la qual la pròpia Conselleria farà un seguiment per a estudiar la possibilitat d'estendre-la a altres serveis de transport públic".

La Regidoria de Mobilitat Sostenible, al costat de la concessionària del servei Edetania Bus, va posar en marxa el mes de juny passat este servei de transport a demanda en línia (TAD), que permet a les persones usuàries, a través d'un portal web o l'App, sol·licitar prèviament el servei del transport públic en les seues respectives parades, la qual cosa acaba generant unes rutes en funció de la demanda i contribueix a optimitzar els recursos del servei de mobilitat públic.

L'edil de l'Àrea, Paco García, ha destacat que el TAD "serveix per a millorar les connexions de les urbanitzacions amb el nucli urbà amb i altres infraestructures com a hospital comarcal, i oferir un millor servei de mobilitat a les persones residents en estes zones del municipi".

Igualment, el regidor ha volgut agrair la implicació de les entitats implicades en la implantació d'este producte que ha sigut un fruit d'un procés d'investigació i desenvolupament del ITI-Institut Tecnològic d'Informàtica, juntament amb dues empreses de software valencianes, Tyris Software i Softour Sistemas, i la participació de la concessionària i el suport financer de l'IVACE.

Total huit municipis

Els ajuntaments de Castelló de la Plana, Xiva, Dénia, Elx, Llíria, Museros, Onda i València han sigut guardonats amb els premis de la Setmana de la Mobilitat de la Generalitat

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :