Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Run Càncer de Vilamarxant el pròxim 24 de setembre

 


El pròxim 24 de setembre se celebrarà la Run Càncer de Vilamarxant, una marxa no competitiva de nou quilòmetres on la ciutadania podrà mostrar el seu compromís contra esta malaltia. La cita esportiva començarà a les 20 hores des de l'Avinguda Dos de Maig.

Les inscripcions podran realitzar-se en la Junta Local de l’AECC i en la mateixa zona d'eixida fins a 30 minuts abans de l'inici de la prova. Des de l'organització es recomana als participants portar un entrepà per a poder sopar durant la ruta, ja que està previst que finalitze sobre les 12 de la nit.

Senderistes Les Rodanes, Club d'Atletisme Vilamarxant, A Contratemps, la Junta Local d’AECC i l'Ajuntament de Vilamarxant col·laboren en l'organització d'esta iniciativa que pretén visibilitzar l'esforç i el treball que es realitza per a lluitar contra el càncer des de tots els estaments de la nostra societat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon