Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La nova ordenança de plusvàlues de les herències de la Pobla de Vallbona bonifica al 95% l’impost

Mantindrà els ingressos municipals i crea nous trams per a les transmissions especulatives

L’Ajuntament de la Pobla ha aprovat la bonificació de l’impost sobre l’increment de valor de les propietats urbanes en casos d’herència. En concret es subvenciona un 95% l’impost de les plusvàlues sobre terreny catalogat com a urbà del qual es podran beneficiar els familiars directes. La nova ordenança elimina el requisit que el beneficiari haja de ser convivent en el moment de la mort per poder acollir-se a la bonificació.

S’adopta així la màxima bonificació per a tots els casos i se suprimixen els trams  en funció del valor del terreny que oscil·laven del 25 al 95%. S’inclouen a més entre les beneficiades totes les propietats urbanes i no només el primer habitatge com recollia l’anterior ordenança. 

La nova ordenança facilita una redistribució més justa dels impostos i beneficia les persones que hereten la propietat d’un familiar directe. Esta baixada d’impostos es compensarà amb una modificació en les transmissions especulatives. Es creen quatre trams que manté l’actual 12 per cent, en transmissions a llarg termini entre setze i vint anys, fins al 20 % per a les compravendes especulatives de menys de cinc anys. L’impost per transmissions especulatives només s’aplicarà en cas que hi haja una revalorització del terreny.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha manifestat que “amb esta abaixada d’impostos sobre les herències responem a una demanda social que des del govern considerem justa”. “Volem una millor redistribució dels impostos i amb la nova ordenança beneficiem a les persones que hereten una propietat davant aquelles que fan operacions especulatives de compra-venda”, ha assegurat.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :