Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió




Pots buscar

La Fira de les Comarques un espill de reivindicació de les ofertes turístiques locals

  • La Fira se celebra per primera vegada en la Plaça de l'Ajuntament de València amb la participació de 44 localitats, una desena de mancomunitats i més de 20 empreses del sector turístic

Els municipis valencians reivindiquen el seu patrimoni, cultura i tradicions en experiències turístiques globals, que inclouen gastronomia i escapades a espais naturals, com a motor per a reactivar l'economia després de la pandèmia. Més de 40 ajuntaments de la província, una desena de mancomunitats i una vintena d'empreses del sector turístic protagonitzen esta reivindicació en la Fira de les Comarques que organitza la Diputació i que per primera vegada se celebra en la Plaça de l'Ajuntament de València.

Fins al cor de la ciutat s'ha desplaçat este dissabte el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, acompanyat pel diputat de Turisme, Jordi Mayor, diputades i diputats provincials i alcaldes i alcaldesses de les localitats participants en este aparador de l'oferta turística dels pobles i comarques valencianes. “Este cap de setmana celebrem el primer esdeveniment turístic després de la pandèmia, la qual cosa demostra que este tipus de certàmens és compatible amb la seguretat de les persones”, ha assenyalat Gaspar, qui s'ha sumat a la reivindicació del municipalisme “donant a conéixer el millor que tenen i posant de manifest el paper que poden jugar en la recuperació econòmica”.

Per part seua, el responsable provincial de Turisme, Jordi Mayor, ha explicat que el canvi d'ubicació de la Fira, en la seua tornada a la presencialitat després de l'edició en línia del passat any, es deu al “major espai disponible per a garantir les mesures de seguretat que ens recomanen les autoritats sanitàries”. Mayor ha agraït la participació en el certamen als prop de 90 expositors que romandran oberts fins al capvespre del diumenge en la Plaça de l'Ajuntament de València.

La Fira de les Comarques oferix demostracions gastronòmiques, balls i danses tradicionals, espectacles circenses i infantils i actuacions musicals, i pot visitar-se este dissabte fins a les 21.00 hores i el diumenge de 10 a 15 i de 16.30 a 20 hores.



Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :