Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Esquerra Unida ha acordat celebrar la seua Assemblea Nacional el pròxim 18 de desembre

 El Consell Polític Nacional d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), celebrat aquest dissabte a Alcoi (Alacant), ha acordat amb un 86% dels vots convocar la seua tretzena Assemblea Nacional per al pròxim 18 de desembre.

Segons ha informat la formació en un comunicat, l'organització s'encamina a una nova assemblea després de quasi quatre anys, en els quals la situació política ha canviat per complet, com també ho ha fet el paper d'EUPV en la política valenciana, amb la seua tornada a les Corts i la seua entrada en el Consell en 2019.

En el Consell Polític, celebrat encara sense presencialitat total per prevenció davant la pandenia, s'ha votat la proposta de convocatòria feta per l'actual Comissió Executiva, les normes, el calendari, i una primera proposta de comissió redactora de tots els documents assemblearis i que queda oberta a noves incorporacions.

La coordinadora general d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha afirmat que obrin aquest procés assembleari "amb molta il·lusió, sent conscients dels grans reptes" que tenen per davant i ha dit que continuaran enfortint aquesta organització, "imprescindible per a la continuació de les polítiques progressistes".

La també consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha destacat que "en un moment com l'actual, és fonamental continuar sumant cap a dins i cap a fora, superant a nivell autonòmic les aliances de l'últim cicle polític".

Pérez Garijo ha afirmat que Esquerra Unida és una organització que sempre ha tingut en el seu ADN sumar amb altres forces per a crear un bloc històric de canvi, i ha advocat per treballar més per la unitat "en un moment d'ofensiva de la dreta, amb el perill d'entrar en un cicle polític ultraconservador".



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon