Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reobri l’Aula de Respir de Serra en un espai ampliat

Amb totes les mesures de seguretat el servei d’Aula Respir de Serra ha reobert les seues portes des de dimecres 5 d’agost. L’Aula, tot un referent comarcal de servei públic, va obrirse el juliol de 2019 i ha estat tancada durant 16 mesos a causa de la situació sanitària que estem patint com a conseqüència de la covid19. Durant este temps, les persones usuàries que ho han sol·licitat han estat ateses per personal de l’Aula als domicilis particulars.

El tancament de l’Aula de Respir ha servit per a que el consistori realitzarà obres d’ampliació de les instal·lacions que s’han realitzat durant els últims mesos i han permet augmentar en 106 metres l’espai interior destinat a l’atenció de les persones majors.

“Hem aprofitat este paró per acometre les obres d’ampliació d’un servei que tal com està concebut és pioner a la comarca” en paraules de l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Per a nosaltres les persones són el més important. Davant la gran acollida que este servei ha tingut des del primer moment, vam decidir ampliar les instal·lacions. D’esta manera atendrem en millors condicions a les persones i ajudarem a les famílies a que puguen conciliar la seua vida familiar i laboral.” afegeix Alicia Tusón.

Les obres han permet habilitar una estància multiusos gran a més d’una altra sala més xicoteta i un aseo adaptat i passa a comptar també amb una eixida d’emergència. En total més de 260 metres quadrats més un espai a l’aire lliure d’instal·lacions per a promoure l’envelliment actiu de les persones i permetent una millor conciliació de les vides en les famílies. La reapertura es fa en horari de matí durant este mes d’agost i s’ampliarà al seu horari habitual de matí i vesprada des de l’1 de setembre.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon