Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Molt avançades les obres de transformació de l'Avinguda del Poliesportiu a l'Eliana

Les obres, que es van iniciar al juliol, està previst que continuen fins el mes vinent de setembre. 

Les obres de l'Avinguda del Poliesportiu continuen avançant aquest mes d'agost en la seua completa transformació cap a una avinguda més accessible i integradora capaç d'acollir, diàriament, l'àmplia concentració d'alumnat, tant del CEIP El Garbí com de l'IES l'Eliana, així com de les persones usuàries del Poliesportiu Municipal. L'Ajuntament ha adjudicat els treballs a PROENA amb un pressupost de 268.862 euros i les obres, que es van iniciar al juliol, està previst que finalitzen el mes vinent de setembre.

L'actuació d'aquesta estratègica avinguda comprèn l'ampliació dels espais de trànsit per als vianants, reduint l'amplària dels vials destinats al trànsit rodat, l'adequació i ampliació de l'enllumenat públic, la pavimentació tant de voreres com de calçades i espais públics i la instal·lació de nou mobiliari urbà. A més, el Consistori ha previst l'enjardinament de la rotonda situada a l'inici de l'avinguda amb la dotació de jocs infantils i mobiliari urbà.

L'edil de Serveis Urbans, Marta Andrés, ha declarat que l'objectiu d'aquesta acció és facilitar l'accés als tres equipaments públics, implementant zones d'ombra i de descans per a facilitar, també la socialització dels usuaris de la via.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon