Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reconeix l'esforç de la joventut en el seu dia mundial | Ajuntament de l'ElianaEl Dia Internacional de la Joventut se celebra cada 12 d'agost per a reconéixer els esforços d'aquest col·lectiu en la millora de la societat global i amb l'objectiu de promoure maneres d'involucrar activament a xiquets i joves adults perquè realitzen contribucions positives a les seues comunitats.

El lema de l'ONU per a aquesta efemèride en 2021, "Transformar els sistemes alimentaris: Innovació juvenil per a la salut dels éssers humans i del planeta", posa en relleu l'èxit d'aqueix esforç mundial que no s'aconseguirà sense la participació significativa dels joves; ja que s'espera que la població mundial augmente en 2.000 milions de persones en els pròxims 30 anys, amb el que no bastarà amb incrementar la producció d'aliments més saludables i sostenibles per a garantir el benestar humà i del planeta.

I és que la joventut pot ser una força positiva per al desenvolupament quan se li brinda el coneixement i les oportunitats que necessita per a prosperar. En particular, els i les joves han d'adquirir l'educació i les habilitats necessàries per a contribuir en una economia productiva; i necessiten accés a un mercat laboral que puga absorbir-los en el seu teixit. En aquest sentit, el projecte l'Eliana Emprén fomenta iniciatives empresarials innovadores i la generació d'autoocupació alhora que promou un espai de diàleg i ofereix capacitació per a desenvolupar i potenciar idees de negoci en el municipi.

A més, la Regidoria de Polítiques de Joventut treballa durant tot l'any impulsant diversos programes d'oci educatiu com el programa Creativa't, tallers d'estiu, grups d'arts escèniques i a través de diferents línies d'ajudes com l'Eliana Et Beca, ajudes al lloguer o les noves Beques de Corresponsals. Al seu torn, l'àrea està treballant per a oferir formació certificada com el curs de Monitor d'activitats de temps lliure que es va dur a terme, de manera gratuïta, el mes de juliol passat.

L'edil de l'àrea, Jorge Pérez Comeche, ha reconegut que la imaginació, els ideals i l'energia dels i les joves són fonamentals per al desenvolupament de la nostra societat. "Des de l'Ajuntament els traslladem les nostres felicitacions en el seu dia mundial, amb un missatge en positiu i posant en valor les seues qualitats, el seu compromís social i la seua capacitat de superació", ha declarat.Segons fonts del govern municipal.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :