Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un total de 30 xiquets i xiquetes participen en el taller de teatre creatiu de l'Eliana

Durant el mes de juliol han realitzat jocs teatrals, titelles, expressió corporal i dansa.

Un total de 30 xiquets i xiquetes de l'Eliana, d'entre 6 i 12 anys, han participat durant el mes de juliol en el taller gratuït de teatre creatiu organitzat per la Regidoria d'Educació. L'objectiu de l'àrea ha sigut oferir una programació estival en la qual l'alumnat poguera gaudir de les arts escèniques de manera lúdica, creativa i desinhibida mitjançant jocs, expressió corporal i dinàmiques de l'àmbit teatral.

El programa, que s'ha dut a terme els dilluns, dimecres i divendres d'aquest mes en el Centre Sociocultural, ha estat impartit per l'Associació per les Arts Escèniques de l'Eliana (APLAE) i ha buscat potenciar la creativitat dels seus participants entorn de la importància del moviment actoral dels cossos i objectes que ocupen l'espai.

La regidora d'Educació, Eva Santafé, ha destacat la importància d'oferir un programa d'oci alternatiu per als i les més menudes i, al temps, despertar en ells l'amor per les arts escèniques, la creativitat, l'expressió corporal i la dansa. “Aquesta primera experiència ha resultat molt profitosa i amena per als participants i esperem poder implementar-la l'any vinent”, ha anunciat l'edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon