Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria es veu obligat a cancel·lar les Falles "del setembre" a causa del repunt de la pandèmia


La Junta Local Fallera ha informat mitjançant un comunicat conjunt de les sis comissions la seua decisió unànime de suspendre les celebracions les Falles, decisió que s'ha pres després de valorar les últimes dades d'incidència de contagi.

Les sis comissions falleres del municipi L'Harmonia, El Túria, La Va unir, La Pau, L'Amistat i la Falla Plaça de la Constitució, juntament amb la Junta Local Fallera de Riba-roja de Túria, expliquen que han pres la decisió "en un gest de responsabilitat i prudència davant la impossibilitat de realitzar actes que comporten concentració de persones i puguen suposar un risc per a la salut".

Per la seua part l'Ajuntament de Riba-roja ha volgut agrair en el comunicat el tarannà dialogant i conciliador que durant tota la pandèmia han tingut les diferents comissions falleres. També han destacat la seua "excel·lent disposició a arribar a acords referents a la celebració de la festa".

Així mateix, el consistori ha mostrat el seu suport i solidaritat a tots els col·lectius vinculats a la festa i emplaça als fallers i falleres a la celebració de les Falles al març de 2022.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon