Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mentres estiga funcionant la fira de Bétera hi haurà personal de seguretat amb funcions d'Agent Covid

Aquests agents s'encarreguen de vetlar en tot el recinte firal pel compliment de la normativa establida. La Fira estarà oberta fins el pròxim dia 22 d'agost en horari de 18:30h a 00:30h de dilluns a diumenge.

Els Agents Covid-19 ja vetlen pel compliment de les mesures sanitàries en el recinte firal de Bétera. Així ho ha volgut el Consistori beterà després de la instal·lació de la Fira en l'Albereda com cada any. Encara que tal i com ha explicat el regidor de Festes, Manuel Pérez, "l'any passat no va poder ser, les restriccions eren majors a les actuals, hi havia major incertesa i no teníem vacuna. Enguany la Generalitat Valenciana ens ha permés als Ajuntaments donar una oportunitat laboral als firaires que any rere any fan els nostres dies d'estiu més agradables amb les seues atraccions".

Però no cal baixar la guàrdia, per això, després de la decisió d'obrir la Fira novament, l'àrea de Festes tenia un objectiu clar "vetlar tot el possible per la seguretat dels assistents". D'aquesta manera, ha decidit implantar la figura dels Agents Covid-19 que cada dia de 19:00h a 00:00h recorren el recinte firal informant de la normativa i vetlant pel seu compliment.

Les funcions d'aquests Agents se centren en recordar als usuaris de les atraccions les mesures establides per a millorar la prevenció contra la covid-19. A més també vigilen que les atraccions siguen desinfectades, tinguen gel hidroalcohòlic i no es creen aglomeracions en aquestes.

D'aquesta manera, tots aquells que gaudisquen de la Fira a Bétera aquests dies han de saber que és essencial utilitzar gel hidroalcohòlic en pujar i baixar de cada atracció, han de mantindre la distància de seguretat interpersonal en les cues d'espera i en les mateixes atraccions i si no hi ha possibilitat de mantindre-la han de portar obligatòriament la mascareta, igual que en atraccions amb espais tancats.

"Busquem reforçar les mesures establides i a més recomanem, igual que la Generalitat Valenciana, l'ús de la mascareta encara que no siga obligatori", ha destacat el regidor de Festes. Mentre que per la seua part, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha mostrat el seu profund agraïment a "tots aquells veïns i veïnes que compleixen les normes, que es preocupen pel seu benestar personal però també pel de els altres i que dia rere dia actuen amb sentit comú, responsabilitat i prudència pel bé de tots", perquè tal i com afirma "no cal baixar la guàrdia, el virus segueix entre nosaltres i cal conviure amb ell en equilibri amb la nova normalitat i sense perdre-lo de vista".

En total són 10 els Agents Covid que durant els dies de Fira recordaran les normes que han de complir-se i les possibles sancions per no fer-ho als veïns i veïnes de Bétera. Una labor informativa i pedagògica dels agents que es durà a terme fins al pròxim 22 d'agost, data en la qual finalitzarà la Fira.

"Esperem l'any vinent poder gaudir amb total normalitat d'aquesta Fira que porta molts anys instal·lant-se a Bétera i que és el manteniment econòmic de moltes famílies que han passat un any complicat en el qual no se'ls ha facilitat la realització del seu treball donada la situació. Mentre continuarem apostant per reforçar la seguretat i el compliment de la normativa vigent en cada esdeveniment i espectacle", ha finalitzat Manuel Pérez.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon