Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La presentació del Pla de Turisme Camp De Túria tindrà lloc a La Pobla de Vallbona


La Pobla acull la presentació el Pla de dinamització turística de la mancomunitat per vertebrar la comarca i compartir recursos entre els diferents municipis. Es tracta del primer programa de promoció turística i creació d'una imatge que es posa en marxa per part de la institució comarcal.

El  pla tindrà una inversió de 210.000 euros en el primer anys i un total de 900.000 euros en tres anys i estarà subvencionat per la Diputació de València, la Mancomunitat Camp de Túria i València Turisme.

En este primer any es potenciarà la marca turística amb senyalètica que es col·locarà en tots els municipis de la comarca. Es farà publicitat conjunta del turisme per vertebrar la comarca amb una imatge conjunta. Es promocionarà el patrimoni cultural, gastronòmic, històric i natural del qual disposa el territori.

En esta primera fase es realitzarà un estudi de la realitat de la comarca per poder posar en valor tot allò que pot ajudar a convertir-se en un punt d'atracció turística. L'objectiu és convertir el turisme en un motor econòmic de la comarca amb la participació de l'administració i l'empresa privada. En este punt es demana la implicació de les empreses i el comerç local per aconseguir convertir les visites turístiques en ingressos econòmics

.


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :