Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Entra en funcionament el Punt de Trobada Familiar de Llíria


El Punt de Trobada Familiar de Llíria, pertanyent a la Xarxa de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha entrat esta setmana en funcionament a l'edifici Multiusos. L'alcalde Joanma Miguel i la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, han visitat este matí a l'equip professional que prestarà este servei a la localitat.

El centre atendrà inicialment més de 50 famílies, de les quals al voltant de 25 són de Llíria. Compta amb una plantilla de dues psicòlogues, una tècnica en integració social, una auxiliar administrativa, una educadora social, una llicenciada en dret, una treballadora social i una tècnica superior en promoció de la igualtat de gènere.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que "es tracta de la primera de les infraestructures socials que es posen en marxa en el municipi a través del Pla Convivint de la Conselleria, i que permetrà que Llíria compte amb nous equipaments i serveis socials en els pròxims anys, com la residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional, el centre de rehabilitació i inserció social, i el centre de dia per a persones majors".

El Punt de Trobada Familiar és un recurs social gratuït i específic per a la infància i l'adolescència, per a la intervenció en aquelles situacions de conflictivitat familiar en les quals la relació dels xiquets, xiquetes i adolescents amb alguna persona progenitora o membre de la seua família es troba interromput o és de difícil desenvolupament.

En este sentit, la regidora Vallivana Murgui ha destacat la importància d'este servei que "incideix en l'especial protecció de les persones menors que estan immerses en situacions de crisis o ruptura familiar, i així ho determine una resolució judicial o administrativa".

El Punt de Llíria tindrà un horari de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, els dissabtes de 9 a 15 hores, i els diumenges de 17 a 21 hores


.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :